2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25039 بازدید | 3554 پست

عزیزم پستمو دیدی تو تایپیکت؟

@گرگ_برفی    

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
عزیزم پستمو دیدی تو تایپیکت؟ @گرگ_برفی    

آره عزیزم

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم گلم شکر خوبم انشالله خوب باشه این هفته میرم سونو خدا بخواد 😍  از غذاهام بدم ...

جونم ❤️ خدا رو شکر که خوبین

ان شاالله به سلامتی ❤️

درکت میکنم عزیزم

لیموترش اضافه کن رو بشقاب غذات

سماق

رب انار

ان شاالله هر چه سریعتر ذایقه ات برمیگرده سر جاش

@خزان_نارنجی    

@پروازبلند    

سلام خوبین عزیزان. ببخشید من دیروز گزارش ندادم امروزم دیر شد یکی دو روزه پیش جاریمم مادرش حالش بد شده بستریه  همش گریه زاری میکنه بنده خدا دعا کنید خدا بهش رحم کنه دختراش خیلی حالشون بده🥺

صبحانه هندوانه خالی خوردم ۱۳۰ کالری

م و صبح موز و بادام زمینی ۲۶۴کالری

ناهار ران مرغ و برنج و اب مرغ ۴۹۴ کالری

م و عصر چای و قند ۱۶کالری

شام پلو و سینه مرغ و ژله  ۵۶۲کالری

م و شب هندوانه ۸۶کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۵۵۰

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام مانکنا👋❤ ص : یک کف تافتون و ۲۰ گرم پنیر و ۲ تا خیار و سبزی خوردن👈(۱۴۳) م و : ۱۰ گرم شکلا ...

سلام گلم

نوووش جووون😋😋 

عالی بود🔥✌✌

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام👋❤ ص : یک کف سنگک و ۲۰ گرم پنیر و سبزی خوردن👈(۱۳۴) م و : قهوه ن : ۵ کف لواش و ۸۰ گرم کوک ...

سلاااام روز سبزیجات بود افرین

من دو روز وقتم پره معذرت گزارش ندادم ولی رعایت کردم💪💪💪

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان

شیر ۱۰۰

زیتون ۲۰۰

تن ماهی ۹۰

نیمرو با روغن ۳۰۰

بلوبری ۱۵۰

فیبر ۳۰

ویتامین ۳۰

جمع کل ۹۵۰

ورزش در حد پنج دقیقه وزنه تو خونه

امروز صبح وزن رو هم تو امضا تغییر دادم. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
دوستان عزیزم شما چ ورزشایی انجام میدین و چ وقت؟ خواستم هوازی انجام بدم ولی خیلی خستم بود چون پری هس ...

چه کاری داری مثلا عزیزم تو طول روز؟.یه نیم ساعت تایم بذار اول ورزش کن بعد به کارات برس .رقص خوبه ‌پیاده روی .آپ های ورزشی