2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25042 بازدید | 3554 پست

@sky9301    

سلامممم عزیزم❤️ 

کالری مجاز ۱۳۰۰ 

کالری دریافتی ۱۱۲۷ 

میان وعده صبح❤️سیب زرد. پرتقال 

ناهار❤️ نان تافتون . مرغ .سیب زمینی 

میان وعده❤️ پرتقال . نان خشک ‌‌

از اینجا به بعد مهمونی بودم (پاگشا شدم) 

شام❤️ برنج . کوبیده . نصف لیوان نوشابه . ژله . سالاد 

همشونو به اندازه ی خیلی کم خوردم مجبور بودم🥲 

میان وعده❤️چای و شیرینی نخودچی 

آب ❤️ شیش لیوان ( دارم دختر خوبی میشم )😅

:)

سلام مانکنا👋❤

ص : یک کف تافتون و ۲۰ گرم پنیر و ۲ تا خیار و سبزی خوردن👈(۱۴۳)

م و : ۱۰ گرم شکلات تلخ و قهوه👈(۵۲)

ن : ۱۰۰ گرم جگر و ۵۰ گرم دل سرخ شده و ۲ کف سنگک👈(۴۸۵)

م و : ۲ لیوان طالبی و یک موز👈(۲۲۹)

ش : ۱۰۰ گرم از ادامه ناهار😂 و یک کف سنگک و سبزی👈(۳۳۷)

آب : ۱۱ لیوان

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

مجاز : ۱۲۰۰

مصرفی : ۱۲۴۶

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

🏋‍♀️ ورزش : صبح : پیاده روی ، بعدازظهر : قدرتی و کششی👈(کالری سوزانده حدود ۳۲۰)

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

@خزان_نارنجی     ، @sky9301     ، @dokhtare_tabiat    

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخییییی اره دیگه با بچه کوچیک نمیشه..منم تا وقتی بچم مدرسه-ای نشده بود کلا خونه نشین بودم ولی وقتی م ...

اولی رو فرستادم مدرسه گفتم یه نفس راحت بکشم. یه مدتم صبحا بیدار میشدم میبردمش مهد بعدشم یکم پیاده روی میکردم خوب بود. بعدش کرونا اومد و خونه نشینی. بعدشم که فسقلی اومد دیگه همه چی بهم ریخت. ولی بازم شکر توی حیاطم نشد توی خونه میرم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
چشم سرگروه جان

بی بلا عزیزم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
ساناز جون امروز-تا عصر همه چی اوکی بود تا اینکه به صرف عصرانه دعوت شدیم جات خالی آش درست کرده بود می ...

اشکال نداره گلم. فردا ۲۰۰ تا بیشتر بسوزون

نوش جونت خوشمزه هات

اولی رو فرستادم مدرسه گفتم یه نفس راحت بکشم. یه مدتم صبحا بیدار میشدم میبردمش مهد بعدشم یکم پیاده رو ...

عزززیزم 😍 

اطرافیان تو دوران کرونا به منم خیلی میگفتن بچه بیار چشم رو هم بزاری بزرگ میشه و اینا ولی قسمت نبود...منم اخر هفته ها که مدرسه تعطیله تمام تلاشمو میکنم تو محیط-خونه یه ساعت پیاده روی و هولاهوپ رو انجام بدم حتما...

فسقلیت چشم رو هم بزاری مدرسه ای شده دوباره یه نفسی تازه-میکنی

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
@sky9301     سلامممم عزیزم❤️  کالری مجاز ۱۳۰۰  کالری دریافتی ۱۱۲۷  ...

سلام گلم.دختر خوبی که هستی. آبو بخاطر خودت میگیم بخور

عروس خانومی دیگه چه کنم!

نوشابه خط قرمز سمیراس اگه ببینه دعبات میکنه شدید دیگه نخور

اشکال نداره گلم. فردا ۲۰۰ تا بیشتر بسوزون نوش جونت خوشمزه هات

اره اره حتما فردا جبران امروز رو میکنم💪💪

قربونت همچنین 😍😍

ص= نیمرو.چای.۲ خرما.۴برش نون

ن=۷ق پلو ابکش، ران مرغ سرخ شده

م و = هندوانه ، چای ، خرما، یه دونه موز

ش= ۲ ملاقه آش، نصف نون لواش

کالری مجاز ۱۸۰۰

مصرفی ۱۳۰۰

@خزان_نارنجی    

@گرگ_برفی    

@lite    

@sosoo7049    

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
سلام مانکنا👋❤ ص : یک کف تافتون و ۲۰ گرم پنیر و ۲ تا خیار و سبزی خوردن👈(۱۴۳) م و : ۱۰ گرم شکلا ...

سلام ورزشکار جونم. نوش جونت بشه سپیددلبرم

دل و جگر میقولی؟ 🤤🤤🤤🤤

عزززیزم 😍  اطرافیان تو دوران کرونا به منم خیلی میگفتن بچه بیار چشم رو هم بزاری بزرگ میشه و ای ...

خدا حفظش کنه دخمل گلیتو. آره باید با شرایط خودمونو وفق بدیم

ولی اگه قصد بچه اوردن داری نذار زیاد فاصله بیفته بینشون آدمو اذیت میکنن

ص= نیمرو.چای.۲ خرما.۴برش نون ن=۷ق پلو ابکش، ران مرغ سرخ شده م و = هندوانه ، چای ، خرما، یه دونه مو ...

نوش جونت عزیز🥰

من امروز خیلی ناسالم خوری کردم🫣🫣🫣گزارش ندادم😶‍🌫️ایشالا از فردا 

۱۳۰۰ برای وزنت خیلی کم نیست؟

نوش جونت عزیز🥰 من امروز خیلی ناسالم خوری کردم🫣🫣🫣گزارش ندادم😶‍🌫️ایشالا از فردا  ۱۳۰۰ برا ...

میترسم بخورم نمیدونم دیگه چی بخورم😂😂

من دیروز یکم ناپرهیزی کردم وییی

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
خدا حفظش کنه دخمل گلیتو. آره باید با شرایط خودمونو وفق بدیم ولی اگه قصد بچه اوردن داری نذار زیاد فا ...

راستش اون ازادی ای که بعد از مدرسه-ای شدن دخترم دارم حس میکنم رو هیججوره دلم نمیاد از دست بدم دوباره ۶ سال دیگه برم تو فاز خونه نشینی..بخاطر همین دیگه تصمیم گرفتم همین یدونه رو بزرگ کنم

خدا حفظش کنه دخمل گلیتو. آره باید با شرایط خودمونو وفق بدیم ولی اگه قصد بچه اوردن داری نذار زیاد فا ...

قربونت همچنین عشق کوچولوهای شما رو خدا حفظ کنه براتون😍😍😍