2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25042 بازدید | 3554 پست
سلام دوستان  گزارش روز اول 😍  مجاز ۱۴۰۰ مصرف۱۲۸۵ @sky9301    

سلام مینو جونم. عالیه عزیزم نوش جونت باشه

لطفا آب زباد بخور. اگه تونستی ورزشم توی برنامت قرار بده تا روند کاهشت خوب باشه و بدنت شل نشه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
تو ورزش کردنی خوب کم میکنی. ماه رمضون یکم عقب انداختت وگرنه الان زیر ۶۰ شده بودی

آره

ماه رمضونم خوب بودم تا وسطاش

همسرم گیر داد که شب ورزش نکن خیلی تو ذوقم خورد و کلا دیگه خراب کاری پشت سر هم

لیلی هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین سمیه جون حیاط داریم اما پسر کوچولوم شدیدا شیطنت داره و نمیشه تنهاش بذارم برم پیاده روی. اما پار ...

اخییییی اره دیگه با بچه کوچیک نمیشه..منم تا وقتی بچم مدرسه-ای نشده بود کلا خونه نشین بودم ولی وقتی مدرسه ای شد یه-نفس راحتی کشیدماااا

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
ببین سمیه جون حیاط داریم اما پسر کوچولوم شدیدا شیطنت داره و نمیشه تنهاش بذارم برم پیاده روی. اما پار ...

ساناز جون امروز-تا عصر همه چی اوکی بود تا اینکه به صرف عصرانه دعوت شدیم جات خالی آش درست کرده بود میزبان و همه چی خراب شد🤦‍♀️🤦‍♀️البته درحد ۱۴۰۰ کالری بستما ولی کلا از سالم خوری دور بودم امروز..اصلا راضی نبودم از-خودم..ایشالا فردا با ورزش جبران امروز رو میکنم💪💪💪

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
آره ماه رمضونم خوب بودم تا وسطاش همسرم گیر داد که شب ورزش نکن خیلی تو ذوقم خورد و کلا دیگه خراب کا ...

آره میگفتی. اللته از روی اصولش میگفت چون شبا ورزش میکردی

اشکال نداره عوضش از الان دیگه با انرژی تر پیش میری

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
قربون مدیریت کردن و مشاوره دادنش آخه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بابا بلد نیستم. میترسم یه چی هم بگم به کسی بربخوره آروم آروم دارم پیش میرم. همش تقصیر خودته دیگه زیتونی