2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25047 بازدید | 3554 پست
سلام سلام 🥰🥰🥰🥰🥰 کالری دریافتی ۱۲۷۰ آب ۸ لیوان فعالیت چهل دقیقه پیاده روی توی خونه به همراه ح ...

سلااام خوشگل من🤩😍

به به چه کررررردی امروز😘😘

نوش جونت👏👏👏👏

عالی بودی👍

چالش دو روز بیشتر نمونده تو میتوووونی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم نوش جووونت عزیزم❤ وزن کردی امروز

سلام قربون تو😘😘

نه وزن نکردم داروخانه که نزدیکمون بود ترازشو برداشته منم اخرش نخریدم

حالا ببینم چه میکنم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام شب بخیر

میخواستم با شما تو کاهش وزن همراه بشم

وزن امروزم 73 وزن هدفم 63

ده کیلو اضافه وزن دارم فک کنم میشم گروه آبی

میشه لطفاً راهنماییم کنید

صفحات اولو خوندم

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
صبحانه پنیر .گردو .لواش سبوس دار ناهار کته کم روغن .قورمه سبزی .سالاد شام تن ماهی بدون روغن .لواش ...

چه دخمل گلی شدی🤩😍 نوش جونت😘😘

سلام رژیمیای نمونه🔥🔥 صبحانه 2 ق غ فرنی، 3 ق غ شیربرنج، لواش 4 کف ناهار   آش م.و  شیرب ...

سلام زهرا خوشگله🤩😘

چرا چالشو رعایت نکردی😧😧😧

شما علی الحساب فردا ۲۰ دقیقه فعالیت اضافه داشته باش خوشگل خانوووووم

سلام رژیمیای نمونه🔥🔥 صبحانه 2 ق غ فرنی، 3 ق غ شیربرنج، لواش 4 کف ناهار   آش م.و  شیرب ...

نوش جونت😘😘

یادم رفت تو پیام قبلی بنویسم

دور از جونت😂😂😂

بخدادخیلی رفته تو مخم دارم دق مینمایم

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

نوش جونت😘😘 یادم رفت تو پیام قبلی بنویسم

سلام 

دیدم الان شما آنلاین هستید گفتم مزاحم شما بشم

من بعد زایمانم تا 75رفتم الان که پسرم سه سالش 73کیلوام 

کم نمیشه😭اینم بگم پر خوری عصبی دارم شدید

لطفا راهنماییم کنید پاییز مراسم ازدواج برادرم تا اون موقع به هدفم برسم

سلام دخترای قوی👋❤

ص : یک کف سنگک و یک ق چ عسل و دو تا خرما👈(۱۴۶)

م و : شکلات تلخ و قهوه👈(۵۲)

ن : ۹ ق برنج و یک سیخ کباب ترش و یک گوجه👈(۶۰۹)

م و: ۲ لیوان هندوانه و یو سیب👈(۲۱۵)

ش : نصف سیخ کباب ترش و یک کف سنگک و سبزی👈(۲۹۸)

آب : ۱۱ لیوان

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

مجاز : ۱۲۰چ

مصرفی : ۱۳۲۰ چالش قند مصنوعی✔

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

ورزش : صبح : حلقه و رقص ، بعدازظهر یوگا و کششی👈(کالری سوزانده حدود ۳۲۰)

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

@خزان_نارنجی     ، @پروازبلند     ، @dokhtare_tabiat    

سلام  دیدم الان شما آنلاین هستید گفتم مزاحم شما بشم من بعد زایمانم تا 75رفتم الان که پسرم سه ...

سلام قشنگم

مراحمی

الان استپ کردی یعنی؟

اگه استپ کردی رژیم شوک بگیر مثلا صفحه اول شوک پروتئین هست

اگر نه فقط سخته برات رژیم که خب همیشه اولش سخته و اولش خیلی به خودت سخت نگیر کم کم از مقدار غذات کم کن

وقتی دبت میخواد چیزی بخوری و پرخوری عصبیت عود میکنه مواد کم کالری و سالم بذار دم دستت و بخور مثلا کاهو خیار و هویج و کلا سبزیجات یا مثلا میوه رو ریز ریز کن یدونه یدونه بخور ازش یا مغزیجات بذار دم دستت دونه دونه بخور

حلاصه سعی کن کم کم از حجم غذات کم کنی مثلا الان هر چقدر میخوری یک چهارمش رو کم کن بعد دوهفته دوباره یک چهارم دیگه

به مرور معدت جمع میشه

سلام قشنگم مراحمی الان استپ کردی یعنی؟ اگه استپ کردی رژیم شوک بگیر مثلا صفحه اول شوک پروتئین هست ...

ایشالله اینجا بتونم هروقت شروع کردم به یه هفته نرسیده رها کردم پای راستم هم خار پاشنه دارم خیلی اذیت می‌کنه ورزش سخته

می‌خوام اینسری با شما عزیزان شروع کنم ایشالله بتونم کم کنم

سلااام خوشگل من🤩😍 به به چه کررررردی امروز😘😘 نوش جونت👏👏👏👏 عالی بودی👍 چالش دو روز بیشتر ن ...

حتما میتونم. ببین توی تاپیکت اون خانومه گفته بود ۲۱ روزو ببینم اگه بتونم اونو انجامش بدم عالی میشه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
مرسی عزیزم ❤ پنج کیلو نیست .متاسفانه پانزده کیلو😑

من چرا پنج دیدمش پس؟ 

خب از فردا شروع کن صفحات اولو دقیق بخون اونجا خزان جون همه چیو دقیق توضیح دادن. کالری شماری کن همراه با ورزش. باور کن اگه رعایت کنی توی سه چهار ماه همشو کم میکنی

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...