2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25047 بازدید | 3554 پست
رشته؟؟ دوملاقه بیشتر نخور دیگه

هوف همونقدر خوردم با یکم نان سنگک نزدیک ۷۰۰تا شد

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم مذهبیه طبق حدیث پیامبر که میفرماین من تشابه بقوم فهو منه یعنی خودتو به هرقومی تشبیه کنی از ا ...

ببخشید چون خودتون این بحث رو شروع کردین و  این صجبتارو کردین خیلی برام جالبه که وقتی انقدر معتقد هستید و اینهمه راجبش صحبت میکنید چطور سالگرد ازدواج براتون مهمه و برای همسرتدنم کادو خریدین؟ اخه تو تاپیک آخرتون هست

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام خوشگل من😘😘 نوش جونت  موافقی چالش بذاریم واسه قند مصنوعی؟ مثلا ۳ روزه یا یک هفته ای؟ خد ...

من هستم اگه بذارین

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
بچها همه جدید شدن  حس غریبی میکنم چرا🥲🥺  به تو و دلبر پناه میارم❤️😅

سلام عزیزم. حس غریبی بهت دست نده لطفا. بیا آشنا میشیم خب

دوستای سمیرا و دلبر دوستای گل ماهم هستن

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
پروفتو چرا بنفش گذاشتی؟؟؟ یا ایزد منااان😂😂😂

این یا ایزاد منانو قشنگ انداختی توی دهنتا 😂😂😂😂

ص= ۱ لیوان شیر ، ۲ ساقه طلایی، ۲خرما

م و ۱= ۳ ق نخود پخته

ن=۱۰ ق نخود پلو، ۱ لیوان ماست

م و ۲= چای ۲خرما، ۳ قاچ هندونه

ش=فلافل ۵، تست جو ۲ ، گوجه خیارشور

کالری مصرفی ۱۶۰۰

کالری مجاز ۱۸۰۰

@خزان_نارنجی    

@sosoo7049    

@lite    

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
ببخشید چون خودتون این بحث رو شروع کردین و  این صجبتارو کردین خیلی برام جالبه که وقتی انقدر معتق ...

خواهش میکنم

والا ما ۳دی عروسیمون بود من و همسرم چند روز  بعدش یه جشن دونفره میگیریم و بهم کادو میدیم بخاطر اینکه دقیق نشه و گناه باشه یه روزیو خودمون انتخاب کردیم مثلا ۱۰ دی که روزیه که از ماه عسل برگشتیم و سالگرد ازدواجمون نیس

تو تاپیک نمیشد شفاف سازی کنم نوشتم سالگرد

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو