2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33038 بازدید | 4874 پست
سلام به همه دوستان خوبین خوشین 😍 ایام ب کام انشالله سمیراجون خوبی گلم یه سوالحالا که قراره کالری شم ...

سلام آرزوجون خوبی .دخملی خوبه ‌

راستش تو دمنوش ها تجربه ای ندارم تو شیردهی میترسم بگم واسه نی نی خوب نباشه .

وای خیلی خوبه که ۱ کیلوووو .تو شیردهی عالیه🤩

کم میبندی عاطی .

عجله دارم چند کیلو رو زودتر آب کنم 

حداقل زود بشم ۷۳ هیکلم بهتر بشه 

استپ هم نمیشم بدنمو میشناسم 

بشم هم چندتا پیتزا یه کیلو خامه ای میزنم از فرداش بازم کم میخورم از استپ در میارم .

میگم تا استپ کنم بازم زیاد وزن کم میکنم

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوشگلم .انقدر دوست دارم منم وقت نکنم بخورم🤣🤣🤣 ولی همیشه وقت واسه خوردن دارم

پس إن شاالله خدا برات یطوری مهمونی و مراسم رو بچینه که وقت نکنی بخوری😁😁

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

من امروز با تاپیک آشنا شدم چند مدت هست همش رژیم میگیرم بعد پرخوری عصبی میشم چون دوتا بچه کوچیک دارم و خوب موقع غذا دادن به اونها نمیتونم خودم رو کنترل کنم و اینه وقت ورزش ندارم به امید خدا میخوام اینبار با این تاپیک و پیاده روی هم داشته باشم تصمیم گرفتم هر روز ا، سرکار پیاده بیام به امید خدا

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
سلام عزیزم خوش اومدی .ان شاءالله به هدفت برسی🥰🥰🥰

مرسی گلم و مرسی بابت تاپیک خوبت امیدوارم دچار پرخوری عصبی نشم. 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
مرسی گلم و مرسی بابت تاپیک خوبت امیدوارم دچار پرخوری عصبی نشم.

قربونت خواهش میکنم🥰 

نه کم کم غلبه کن بهش .هرشب گزارش بزار .اگه یه وعده ای هم پرخوری پیدا کردی اشکال نداره وعده ی بعدش رو سالاد بخور یا یه لیوان شیر و خرما

قربونت خواهش میکنم🥰 نه کم کم غلبه کن بهش .هرشب گزارش بزار .اگه یه وعده ای هم پرخوری پیدا کردی اشکال ...

چشم مرسی گلم قربونت شم 🌺🌺🌺😍😍😍💜💜💜