2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24829 بازدید | 3497 پست
یووو سلاااام بلند و یوووو نوش جاااان بلندتر به یوووو دخمل ورزشکار و خوشگلللللل که اسمش دلبره

واااای عاااااشقتمممم😂😂😂😂😂❤❤❤

روحم شاد شددددد🤩😍😂

قربووونت برم💋

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما

به کمکتون احتیاج دارم

وزنم ۹۸ کیلو هست طبق فرمول‌ها کالری هفتگی من میشه ۹۸۰۰ ک دو تا ۵۰۰ ازش کم بشه میشه ۸۸۰۰ اینو چجوری تو ۵ روز باقیمانده تقسیم کنم خو خیلی میشه،بعدش کاهش دارم؟

@خزان_نارنجی    

@__delbar__    

@پروازبلند    

@هانی_خانم    سلام عروس خانم در چه حالی مهربون؟ تاپیک جدید زدیم @لیان_دلوان   ...

سلام عزیزان خوبین 

چخبرا خوبی گلم 

کجایین؟! تاپیک دیگه یا نه کلا جای دیگه!!؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلام خانوما به کمکتون احتیاج دارم وزنم ۹۸ کیلو هست طبق فرمول‌ها کالری هفتگی من میشه ۹۸۰۰ ک دو تا ۵ ...

سلام قشنگم

هیچ اشکالی نداره خیلی بشه

شما الان اضافه وزنتون بالاست و باید این مقدار مصرف کنی بعد با هر ۴ کیلو کاهشتون این مقدار کالری کمتر میشه

اما اگه الان یدفعه بیایید و پایین تر از این مقدار مصرف کنی اولش کاهش داری اما بعد مدتی بدن میره تو فاز قحطی و دچار استپ وزنی میشی

اگه کنارش ورزش هوازی هم انجام بدی نتیجه چشمگیرتره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزان خوبین  چخبرا خوبی گلم  کجایین؟! تاپیک دیگه یا نه کلا جای دیگه!!؟

سلام به روی ماهت😘😘

فدات

این تاپیکو سمیرا جدید زده واسه رژیم قبلیه قفله دیگه

سلام قشنگم هیچ اشکالی نداره خیلی بشه شما الان اضافه وزنتون بالاست و باید این مقدار مصرف کنی بعد با ...

ببخشید سوال میپرسم ،اینجوری خوبه؟

شنبه . ۱۶۰۰

یکشنبه . ۱۸۵۰

دوشنبه . ۵۰۰

سه‌شنبه . ۱۷۵۰

چهارشنبه . ۵۰۰

پنجشنبه . ۱۶۰۰

جمعه .     ۲۰۰۰

ولی یه چیزی فست ۵۰۰ خیلی کمه فک نکنم بتونم😢

ببخشید سوال میپرسم ،اینجوری خوبه؟ شنبه . ۱۶۰۰ یکشنبه . ۱۸۵۰ دوشنبه . ۵۰۰ ...

اره عزیزدلم همینجوری خوبه که بالا پایین داشته باشه روزا

اتفاقا خواستم بهت بگم فستت رو فعلا ۷۰۰ ببند بنظرم

و روزای فست مواد غذایی پروتئینی بیشتر بخور سیرنگهت داره

اگر هم اولش برات سخته فستت رو یکی دو هفته اول ۱۰۰۰ ببند از کالری روز بعدت کم کن بجاش ولی یکم افتادی روی غلتک دیگه ۷۰۰ ببند و وزنت چایین تر که اومد و معدت کوچیک شد ۵۰۰ 

سلام به روی ماهت😘😘 فدات این تاپیکو سمیرا جدید زده واسه رژیم قبلیه قفله دیگه

اوکی عزیزم مرسی 🥰

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
اره عزیزدلم همینجوری خوبه که بالا پایین داشته باشه روزا اتفاقا خواستم بهت بگم فستت رو فعلا ۷۰۰ ببند ...

مرسی ازت،واقعا ممنونم با حوصله جواب دادین🌹

ان شأالله‌‌ بتونم ب وزن ۶۵ برسم

مرسی ازت،واقعا ممنونم با حوصله جواب دادین🌹 ان شأالله‌‌ بتونم ب وزن ۶۵ برسم

خواهش میکنم قشنگم امیدوارم موفق باشی❤

حتما میتونی فقط صبور باشه اگه یکی دو روز اون وسطا به هر دلیلی رعایت نکردی بیخیال کل رژیمت نشو.

2810