2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
من درست کردم 😂😂 ولی هنوز نخوردم. به چایی دم کنم با چایی بخورم گل پسر خوشگلتو بغل کن از طرف من بوس ...

عزیزم امروز ۱۱۰۰ کالری بودم ورزش نداشتم متاسفانه

@پروازبلند    

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امروز ۱۱۰۰ کالری بودم ورزش نداشتم متاسفانه @پروازبلند    

سلام مارالی. نوش جونت باشه عزیزم

😘😘

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام عشق جانم❤️  @sky9301     کالری دریافتی 985  ناهار = باقالی پل ...

سلام گل قشنگم 🥰🥰🥰🥰🥰

نووووش جوووونت خوشمزه هات

😍😍🤩🤩😍😍🤩🤩😍😍🤩🤩

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام عشق جانم❤️  @sky9301     کالری دریافتی 985  ناهار = باقالی پل ...

فاطیما جون ورزش نمیکنی؟

سلام ساناز عزیزم 

من امروز پسر کوچیکه با شوهرم مریض شدن اصلا درگیر اونا شدم نرسیدم غذا هامو وارد مانکن کنم ولی فک کنم کمتر خوردم

خیلی هم فعالیت کردم

یه برنامه از یوتیوب پیدا کردم (شیلی فیتنس )با اون ورزش کردم💪

@sky9301    

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰

سمیراااااا بیا فستمو خراب کردم😭😭😭😭😭😭😭😭

صبحانه شیر و عسل 

ناهار تخم مرغ آب‌پز و سالاد فصل نون

شام سیب زمینی تنوری و سالاد فصل 

میانوعده کیک خر 😔😔هندوانه ۲ قاشق آش رشته😔

مجاز ۵۰۰

مصرفی ۷۰۰😔😔😔😔😔 

فعالیت نیم ساعت رقص

@خزان_نارنجی    

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

نه🥺  متنفرم از ورزش وقتی ورزش میکنم حالت تهوع و سردرد میگیرم

واقعا؟؟!!

پس اگه میتونی هرروز یکم پیاده روی کن یا برقص. رقصیدن چون کل بدنو درگیر میکنه خیلی خوبه. روزی نیم ساعت برقص

واقعا؟؟!! پس اگه میتونی هرروز یکم پیاده روی کن یا برقص. رقصیدن چون کل بدنو درگیر میکنه خیلی خوبه. ر ...

رقص و خوبم 

میرقصم 

اره عزیزم

باشگاهم میرفتم حالم بد میشد دیگه نرفتم🥲 

تو خونه هم ورزش کنم همین میشم

:)
سلام ساناز عزیزم  من امروز پسر کوچیکه با شوهرم مریض شدن اصلا درگیر اونا شدم نرسیدم غذا هامو وا ...

سلام مینوجانم. خدا بهشون سلامتی بده

مراقبت از مریض خیلی بده اصلا. اشکالی نداره. سوپ بپز و دمنوش درست کن براشون انشاءلله که زودی خوب میشن

ایول بهت. منم دیروز دو سه تا اپ ورزشی نصب کردم ولی فعلا فرصت نکردم انجامشون بدم. با بچه کوچیک واقعا نمیشه. ایشالا از شنبه ی معروف

رقص و خوبم  میرقصم  اره عزیزم باشگاهم میرفتم حالم بد میشد دیگه نرفتم🥲  تو خون ...

اشکالی نداره. برقص پس. توی روحیتم کلی اثر مثبت میذاره

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

واقعا؟؟!! پس اگه میتونی هرروز یکم پیاده روی کن یا برقص. رقصیدن چون کل بدنو درگیر میکنه خیلی خوبه. ر ...

گزارشمو شوهرم گند زد توش 

نوشابه و بستنی و کراکر اضافه شد 

🥺💔 از صبح چقد سختی کشیدما

:)