2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍😍😍😍😘افسانه چه خوشگلی خیلی نازی 🧿😍😍😍😍😍😍😍😍

گفتم یهو نصفمو بذارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 فدات چشات نازه😘😘😘😘

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
کاوه هست؟ عی جان چقدر خوشگله و بانمک هربار داره فرق میکنه با دفعه قبل خیلی تو دل برو هست به خصوص عاش ...

اون پاپیون وعینک کیان بود گوشی وسیب دادیم دستش که گول بخوره ولی کاوه قشنگ واستاد به دوربین نیگاه کرد وتکون نخورد درصورتی که ما فکر کردیم این دکور مکور‌رو‌ میپوکونه😁

خیلی خوشگل هستی واقعا تو رو اینجور تصور نکرده بودم یکم چاق تر با موهای قهوه ای رنگی با مش تصور میکرد ...

چاق تر بودم لاغرشدم یکم تو بارداری صورتم چاق شده بود بنظرم اصلا بهم نمیومد من فقط دوس دارم رون وباسنم مثل قبل پر شه من که گفتم رنگ نمیندازم🤣🤣🤣چرا منو رنگی تصور کردی😁 

موهام دیگه سفیدیاش داره زیاد میشه باید دست به رنگ شم🤣🤣🤣🤣

خیلی خوشگل هستی واقعا تو رو اینجور تصور نکرده بودم یکم چاق تر با موهای قهوه ای رنگی با مش تصور میکرد ...

کاوه بنظرت شبیه کیه؟ کیان که کپی وخودم وداداشمه و یکم هم بعضی کاراش شبیه مهدی هست. ولی کاوه همه میگن شبیه مهدی هست ولی من میگم کاوه کپی مادرمه

چاق تر بودم لاغرشدم یکم تو بارداری صورتم چاق شده بود بنظرم اصلا بهم نمیومد من فقط دوس دارم رون وباسن ...

عی من فک میکردم از قبل رنگ داشتی دیگه نمیخوایی بزاری 

نه الان خیلی خوشگلی به نظرم این وزنت برای دوتا بچه خیلی خوبه فیته به چهرتم خیلی میاد خیلی خوسگلی

وای سارا چقد لیا بزرگ شده😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چقد شبیه این همسایه ما که اهل خوی هسته اونم مثل لیا خوشگله وچشمای زیبایی داره. چقد به دلم میشینه انگار خیلی وقته میشناسمش😍😍😍😍 هزارماشالله😍😍😍😍 ببوسش حتما 😍😍😍😍

کاوه بنظرت شبیه کیه؟ کیان که کپی وخودم وداداشمه و یکم هم بعضی کاراش شبیه مهدی هست. ولی کاوه همه میگن ...

به نظرم ترکیبی از تو و آقا مهدی هست 

آقا مهدی از نزدیک ندیدم دور دیدم اما از نزدیک تو رو دیدم بیشتر شبیه تو بود

وای سارا چقد لیا بزرگ شده😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چقد شبیه این همسایه ما که اهل خوی هسته اونم مثل لیا ...

واقعا شبیه اونه 

ما هم ارومیه هستیم با خوی دو ساعت فاصله داریم 😂😂😂شبیه هم استانیشه 

آذربایجانی ها چشماشوندرشت تره😂

به نظرم ترکیبی از تو و آقا مهدی هست آقا مهدی از نزدیک ندیدم دور دیدم اما از نزدیک تو رو دیدم بیشتر ش ...

آره یکم شبیه بچگی خودمم هست فقط کاوه پوستش روشن تره هرچند بعد اون فور اس پوستش مثل مثل قبل روشن نیست.  منم شبیه مامانمم.مهدی عاشق کاوه هست🥺برا من هیچ کدومشون فرقی ندارن.

من به تو اعتماد کامل هست اما گفت کاربرای خاموش باشن یک وقت خط خطی مردم وگرنه قصد جسارت به تو رو ندار ...

نه میدونم دورت بگردم دقیقا توسایت دیدم خط خطی میکنن من یادم رفت فقط تندتند گذاشتم که نت گند نشه. 

2810