2777
2789
عنوان

رئیس انجمن مدرسه پسرم پیام داده برا روز‌معلم😐😐😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 110 پست
چیزی تو جیبشون نره هم بچه هاشون به طور vipمورد احترام مدیر وناظم قرار میگیرن توی تمام مناسبت ها بچه ...

من اگه ازدواج کنم

هرجوری شده کاری میکنم بچم تو چشم باشه

پله ای برا موفقیت و اعتماد بنفسشه

این ۲۰۰تومنا چین ندی😐

و درضمن دیگه کل دنیا همینه

باید با معلما جور باشی تا برزخ نکنن بچتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا مگه روز دانش آموز میشه وسه دانش آموزان کادو میگیرن معلمها،حالا عده ای نیان چرت بگن دارن.دارن حقوقشون میگیرن، الان خب ماشاالله بیشتر اموزشو انداختن گردن والدین معلما،زحمت میکشن بکشن والدین هم دارن زحمت میکشن اونا دارن با کارگری دستفروشی پول در میارن حلاله اینا انتظار داشته باشن واسشون کادو ببرن

خب این از نظر من ته بی شعوری و ندید بدیدیه خدا رو شکر ما همچین کاری نمیکنیم بقیه بچه ها رو ضایع کنیم ...

اگه ینجوری هست خب چرا طرف هدیه می‌ده که معلم نفهمه اون هدیه داده !؟؟

اگه اینجوریه خب چرا پول جمع میکنن،،،همون برن خودشون بخرن به معلم کادو بدن دیگه،،،تازه معلم می‌فهمه که کی براش کادو آورده کی نیاورده 

چیزی تو جیبشون نره هم بچه هاشون به طور vipمورد احترام مدیر وناظم قرار میگیرن توی تمام مناسبت ها بچه ...

تا بوده همین تبعیض ها بوده 

خوب کاری میکنی

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
ماماناشون خودشیرینن

بنظرم یه عده زیادی خودشیرین هستن ،،،،،

یه عده تو رودروایسی گیر میفتن و. اینکه بچه شون جلو بقیه ضایع نشه ((((مثل من )))

وگرنه تو کلاس سی و پنج نفری 

خیلی ها هستن اصلا از معلم راضی نیستن یا اصلا دوست ندارن و دلیلی نمی‌بینن بخوان کادو بدن ،،،،یا اصلا شاید شرایط کادو دادن ندارن 

من اگه ازدواج کنم هرجوری شده کاری میکنم بچم تو چشم باشه پله ای برا موفقیت و اعتماد بنفسشه این ۲۰۰ ...

با باج دادن به بقیه مبخوای پله و موفقیت و اعتماد به نفسش رو فراهم کنی؟؟؟

با باج دادن و چاپلوسی برای بقیه ؟؟؟

بنظرم یه عده زیادی خودشیرین هستن ،،،،، یه عده تو رودروایسی گیر میفتن و. اینکه بچه شون جلو بقیه ض ...

والا تا جایی که یادمه  هر کی هر چی دلش میخواست کادو میکرد میداد دست بچه ش بده به معلم

الان مردم رو تو منگنه میزارن با این شرایط بد اقتصادی

همشم تقصیر این نماینده های کلاسه

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

والا تا جایی که یادمه  هر کی هر چی دلش میخواست کادو میکرد میداد دست بچه ش بده به معلم الان مرد ...

دقیقا هرکس هروی دلش بخواد میداد

اونایی که دوست دارن و معلم خیلی براشون عزیزه ببرن سکه بدن

یکی هم که دوست داره یه شاخه گل!!

یا کسی هم که دوست نداشت اصلا کادو نمی‌داد 

والا تا حالا فکر میکردیم ارزش معنوی کادو مهمه !!

من نمی‌دونم به قول شما این پول جمع کردن رو کی مد کرد 

با باج دادن به بقیه مبخوای پله و موفقیت و اعتماد به نفسش رو فراهم کنی؟؟؟ با باج دادن و چاپلوسی ب ...

۲۰۰دادن و گدا گشنه بازی در نیوردن چاپلوسیه؟

مراقب حرف دهنت باش

والا با گدا بازی و ۲۰۰تومن ندادن 

نمیشه بچه خوبی تحویل جامعه داد

شما معلومه درکی ندارید از ادما پس ادامه نمیدم ریپلای نزنید

دقیقا هرکس هروی دلش بخواد میداد اونایی که دوست دارن و معلم خیلی براشون عزیزه ببرن سکه بدن یکی ه ...

نماینده های خودشیرین

یکی باید جلوشون وایسه

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

۲۰۰دادن و گدا گشنه بازی در نیوردن چاپلوسیه؟ مراقب حرف دهنت باش والا با گدا بازی و ۲۰۰تومن ندادن ...

ارررررررروم باش ،،،،ارووووووووم ،،،،،،،اروم تر ،،،

چته زنیکه باهات خوب حرف زدم سرت گیج رفت ؟؟

تو حالا ببین کسی پیدا میشه بگیرتت که بخوای بچه ای مثل خودت تربیت کنی ,,,,

نبینم دیگه اینجوری حرف بزنی ،،،،،،وگرنه گور بابای یه سیم کارت ،،،،،دهنم رو وا میکنم مثل خودت جوابت رو میدم ،،،،

برو نبینمت ،،،،