2777
2789
عنوان

رئیس انجمن مدرسه پسرم پیام داده برا روز‌معلم😐😐😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر من هر سال ب اجبار برای سه تا معلم خواهرزدام کادو میگیره ..خودشم معلم بوده ...قشنگ جو کلاس و مد ...

من‌برای معلمشون‌میگیرم‌حتما ولی واقعا دلم‌نمیخواد برا مدیر و‌ناظمشون‌بگیرم‌چون‌اصلا اصلا کار خاصی نکردن برا بچه ها جز اینکه هرچی مسئولیت بود گذاشتن بر عهده خودمون 

حتی برا ی عکس عید بهمون ادرس دادن ک‌فلان‌ساعت بچه رو ببرین عسک بگیرین خو‌چ‌کاریه عکاس بیارین مدرسه زحمت ب خانواده میداپم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یا نباید بچه بیاری 

یا آوردی باید جوری باشه از همسن سالاش بهتر باشه

بچه با یک جفت کفش همیشه بره مسحرش میکنن

تغذیه نبره مسخرش میکنن

تو جشن ها شرکت نکنه مسخرش میکنن کسی باهاش دوست نمیشه گوشه گیر میشه اگه تو چشم معلم نباشه

چون از خیلی مادرا بلدنیستن تربیت کنن طرف کفشاش پاره باشه بقیه بچها مسخرش میکنن

انگار نمیدونیم

خب نده چرا میترسه دیگه؟ روز جشن هم نباید بچشو بفرسته

ترسشونو درک نمیکنم من پارسال از معلم دخارم به شدت ناراضی بودم هزینه ی هدیه ی روز معلمو ندادم فقط ۱۰۰ تومن که برای پذیرایی و کیک بود رو دادم امسال معلمشون خانم خیلی خوب و دلسوزیه علاوه بر پولی که نماینده برای هدیه جمع کرده خودم شخصا هم هدیه میخوام تهیه کنم همه چی به معلم ربط داره

دقیقا به خاطر همین اثری که روی بچه ها میزاره نباید داد 

اهان پس بچه رو تو جشن برزخ کنن کیک بهش ندن خوبه؟

برا ۲۰۰تومن؟😂😂😂

اگه ناراضیه بایستی زودتر بچشو ببره

یا طبق جو همون مدرسه رفتار کنه

کلا ارزش نداره بچه بخاطر ۲۰۰تومن برزخ شه بین بقیه

۲۰۰ تومن پولی نیست ولی وقتی از کادر مدرسه راضی نیست به نظر من حق داره نده

دقیقا بخدا من خودم‌قراره ی کادو بگیرم برا معلمش دیگ‌مطمئنن کم‌کم۲۰۰میشه 

ولی فقط معلمش ک‌واقعا ازش راضیم دوست ندارم برا مدیر و‌ناظمی ک‌هیچ زحمتی بنظرم نکشیدن بگیرم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من‌برای معلمشون‌میگیرم‌حتما ولی واقعا دلم‌نمیخواد برا مدیر و‌ناظمشون‌بگیرم‌چون‌اصلا اصلا کار خاصی نک ...

مدرسه خواهرزادم برا هر درسشون معلم دارن کلاس ششم ...تو این تورم روت هم نمیشه برا هر کدوم مبلغ پایین بذاری ...و ب اجبار برا هر سه معلم هم باید بگیرن ...خوهر من معلم هست جو کلاس و مدرسه رو خوب میدونه ..برا همین حتی اگه رضایت از معلم هم نداشته باشه میگیره 

دقیقا بخدا من خودم‌قراره ی کادو بگیرم برا معلمش دیگ‌مطمئنن کم‌کم۲۰۰میشه  ولی فقط معلمش ک‌واقعا ...

همون پیامی که فرستادمو برای نماینده بفرست اخرش بنویس ولی هزینه ی پذیرایی رو بفرمایید چقدر میشه پرداخت کنم احتمالا بگه ۵۰ تومن اینا برای کیک باشه

اهان پس بچه رو تو جشن برزخ کنن کیک بهش ندن خوبه؟ برا ۲۰۰تومن؟😂😂😂 اگه ناراضیه بایستی زودتر بچ ...

کیک نمیخرن 

میخوان‌کاد‌و‌گل بخرن 

برانلود بچه هامون‌هر سه ماه باهم‌میگرفتن هزینه حدودنفری۳۰۰از هر مادر گرفتن بعد عکس تولد دیدم ی کیک چقدر بزرگ‌فقط برا کلاسشون‌کرفته‌بودن تقسیم‌بندیشون اندازه ی لایه نازک برا بچه ها گذاشته بودن همونروز دقتر کار داشتم دیدم نصف بیشتر کیک تو‌دفتر برای معلم ها گذاشتن خب این چ وضعشه درک‌نمیکنم 

ترسشونو درک نمیکنم من پارسال از معلم دخارم به شدت ناراضی بودم هزینه ی هدیه ی روز معلمو ندادم فقط ۱۰۰ ...

آفرین

خواهر من از معلما راضی نبود ۳سال دبستان ولی میگفتم آجی تو جشن ها پول کیک اینارو بده زشته جلو بقیه بچها پسرات خجالت میکشن

میداد همیشه

پسراشو جوری بار اورده مغرور و با اعتماد بنفس پولدارم نیستم اتفاقا کار میکردن از بچگی کم کم

راهنمایی فرستادشون تیزهوشان

اونجا هیچ پول روز معلم نمیداد

فقط تشویق پسراش و کادو برا اونا و شهریه:/

ی مدت وضعشون بد بود

باز تو مدرسه و محله پسراش بهتره همه بودن

بخدا بچها خیلی گوشه گیر میشن

برا همین همیشه پول کیک و اینا میداد

همون پیامی که فرستادمو برای نماینده بفرست اخرش بنویس ولی هزینه ی پذیرایی رو بفرمایید چقدر میشه پرداخ ...

هزینه پذیرایی ندارن 

فقط میخوان گل و هدیه بخرن 

منم پیام دادم ممنون‌از پیگیری هاتون من شخصا کادو‌تهیه کردم

مگه محبوری بدی؟ ۲۰۰ تومن تازه نفری میخوان بگیرن معلومه که یه چیزیش هم میره توی جیب خودشون  پیا ...

چیزی تو جیبشون نره هم بچه هاشون به طور vipمورد احترام مدیر وناظم قرار میگیرن توی تمام مناسبت ها بچه هاشون صف اول فخر فروشی میکنن 

و حتی توی نمره هم واسشون ارفاق میکنن 

به شدت دیدم که میگم چندین ساله باهاشون سر وکار دارم 

و به خاطر حق کسی ضایع نکنم سر سوزنی باهاشون همکاری نمیکنم

کیک نمیخرن  میخوان‌کاد‌و‌گل بخرن  برانلود بچه هامون‌هر سه ماه باهم‌میگرفتن هزینه حدودنفر ...

ابجی اون روز بچتو با برادر زاده ای خواهرزاده ای ببر پارک

۲۰۰تومنم نده بهشون

ب پسدتم یاد بده اینارو

بگو مامانی کادو گرفتم یروز بعد بهش میدیم