2777
2789
عنوان

عاغا من کنکور نمیخونم!!

158 بازدید | 17 پست

تا حالا هیچ کاری نکردم اصلا حوصله کتاب و درس رو نداشتم سرم تو گوشی تا به الان و تفریح و سرگرمی 

واقعا نمیدونم چرا نمیخونم درس رو میبینم میخام بالا بیارم 

ولی میخام به زور بخونم تا برم رشته مورد علاقم به نظرتون دیره از الان بخونم ؟

واقعا فک میکنم دیر شده و دیگ نمیتونم قبول شم رشتم انسانیه 

به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم فرهنگیان ثبت نام کرده بودم کنکور درسای اختصاصی رشتمو بد دادم میگن مصاحبم براساس دوتا کنکوره کلا دیگه ناامید شدم دلم میخواد بمیرمم ولی یه چیزیم بگم بهت من واقعا سه بار گند زدم کنکورو خیلی حس بدیه شکست واقعا دلت میخواد بمیری

انگار فقط داشتم تو خواب میدوییدم🙃💔
وای منم فرهنگیان ثبت نام کرده بودم کنکور درسای اختصاصی رشتمو بد دادم میگن مصاحبم براساس دوتا کنکوره ...

عزیزم همه چی کنکور نیس 

کسی که زرنگ باشه از هر راهی میتونه خودشو بکشه بالا نه فقط درس❤

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
نهایی رو جمع کنم نصف راهو رفتم؟ نمیدونم پایه رو چ کنم

فقط دوازدهم و بخون 

چون ۵۰ درصد معدله اگه اونو خوب بدی قبولی 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
وای منم فرهنگیان ثبت نام کرده بودم کنکور درسای اختصاصی رشتمو بد دادم میگن مصاحبم براساس دوتا کنکوره ...

خب میخای باز کنکور بدی

به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤