2777
2789
عنوان

عاشقتم عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 20 پست
دقیقا یه لحظه گفتم فلانی دقت کردی بزرگ شده این فینگیلی بود یه ذره 

خدا سایه شمارو حفظ کنه بالای سرش. الهی خیر ببینی از دختر نازت. واقعا بچه خیلی زحمت داره.😍

حالم خوب شد از متنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من اصلا قبل زایمانم از دختر بچه خوشم نمیومد..چون نه خواهر کوچیکتر داشتم نه دختر کوچولویی به اونصورت تو فامیل نزدیک داشتیم.

اما بعد تولد دخترم دختر بچه ها رو ناز می کنم بیرون. مخصوصا اینکه شبیه دخترم باشن کلی قربونشون میرم. خدا همه بچه ها رو حفظ کنه.

ONLY. GOD.

بچه ها راضی هستین از بچه داشتن؟

آخه من میترسم بچه دار بشم 

میگم آدم چه لذتی داره همه زندگیشو وقف یه نفر دیگه کنه ماتازه دغدغه هامون تموم شده حالا چرا دغدغه جدید درست کنیم؟

از یه طرفم ایران شرایطش طوریه که بچه ها آینده ای ندارن توش واسه همین نمیدونم چیکار کنم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
بچه ها راضی هستین از بچه داشتن؟ آخه من میترسم بچه دار بشم  میگم آدم چه لذتی داره همه زندگیشو ...

با اجازه بزرگترا بله.😃😃

فکر کن کسی اینو بهت میگه که 5 سال شب ها نخوابید به خاطر بد خواب بودن بچه.

اما بچه خوبه. دوست داشتنیه. یه موجود از وجود خودته که قراره بهتر از خودت بار بیاریش و تحویل آینده بدی.

یه دلیله واسه محبت کردن بیشتر و محبت دیدن بیشتر.

یه هدف میشه برای زحمت هات و تلاشهات... و ... 

ONLY. GOD.
بچه ها راضی هستین از بچه داشتن؟ آخه من میترسم بچه دار بشم  میگم آدم چه لذتی داره همه زندگیشو ...

این افکار برای همه هست ولی با همه سختی هاش اون حس خوبی که از این فرشته ها میگیریم اصلا قابل قیاس با مشکلات نیست فکر کن دیروز من حواسم به خودم نبود این فینگیلی بود