2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونجا چ کار میکنن

کارگاه نجاری زبان موسیقی  ورزش کاردستی نقاشی شاهنامه خوانی بازی خلاق هم دارن ک در اصل بازی هایی انجام میدن ک برای تمرکز و تقویت هوش هستن ورکشاپ‌های مختلف خیلی چیزارو با ازمایش یادشون میدن چرخه ی آب رو عملی بهشون یاد میدن سیاره هارو  و اصلا هم سختگیر نیستن پژوهشی هست 

میشه کمکم کنی تا بدونم به بچم چیا یاد بدم سر تیتر وار بگید

خب عزیزم منظورم اینه بر فرض پیش هم ثبت نام کردی ولی سال بعدش نمیتونی اول بنویسی چون هنوز وقتش نیست 

من اعداد تا ۱۲     نوشتاری 

نشانه ها به جز هم آواها 

صدای اول و اخر کلمات 

۵ سوره قران و ایت الکرسی 

ترکیب ها 

و ۴ کتاب علوم و ریاضی و هدش و دستورزی با بچه هام کار کردم

خب عزیزم منظورم اینه بر فرض پیش هم ثبت نام کردی ولی سال بعدش نمیتونی اول بنویسی چون هنوز وقتش نیست&n ...

من میتونم دیرتر بفرستم پیش؟امسال باید بره ولی دوستم دارم دیتر وارد محیط مدرسه بسه 

من میتونم دیرتر بفرستم پیش؟امسال باید بره ولی دوستم دارم دیتر وارد محیط مدرسه بسه 

بله من خودمم پسرمو میخوام دیرتر بفرستم نیمه اول ۹۸ هست ولی به شدت کوچولو مونده .و چون پسر هست ممکنه بین دوستاش تحقیر بشه

خب عزیزم منظورم اینه بر فرض پیش هم ثبت نام کردی ولی سال بعدش نمیتونی اول بنویسی چون هنوز وقتش نیست&n ...

منم اینها رو بهش یاد بدم؟

روش آموزشیم شاید متاسب نباشه

نمیشه یه جوری یاد بگیرم آموزش این مطالب رو

از روی کتابی چیزی

منم اینها رو بهش یاد بدم؟ روش آموزشیم شاید متاسب نباشه نمیشه یه جوری یاد بگیرم آموزش این مطالب رو ...

عجله نکن بره کلاس خیلی بهتره

شما کتاب های حواستو جمع کن رو بخر باهاش کار کن عالی هستن  مداد دست گرفتن ، نقاشی ، رنگ امیزی 

اینها رو میتونی تو خونه کار کنی .

اما اعداد و نشانه ها رو بسپار به معلمش 

2810