2777
2789
میشه کامل توضیح بدی چیکار کردی؟

نوشتم عزیزم

هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیفهمن پس چرا قانون جذب واسه من برعکسه🤨😑😑😑😔😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

دقیقا بخاطر همین ذهنیتت هست که برعکسه😉

هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈
منم چند ماهی شکرگذاری کردم ولی نشده هنوز🥲

به زمان بندی خدا اعتماد کن♥️

یه روش ۲۱ روزه شکرگزاری وجود داره که باعث میشه به آرزوی قلبیت برسی اینجوریه که و یه دفتر یا دفترچه ب ...

هرشب ب مدت ۲۱روز این کارو تکرار کنم درسته؟

و شما تو چه مدت زمان برخواسته ت رسیدی؟

شب احیای امثال واقعا ناامیدو دل شکسته بودم 

مسجدم نرفتم حتی 

ولی خونم کنار مسجده صدای عزاداری میومد 

دلم شکست خیلیییی گریه کردم از عمق وجودم زجه زدم حقیقتشو بخوایین پیش خدا گله کردم بهش گفتم نشه ناامیدی نابودم میکنه گفتم دیگ نمیدونم خودت این عشقو تو وجودم گذاشتی یا بده یا از بینش ببر هیچوقت اونقد خراب نبودم شاید خدا به همون دل شکستم نگاه کرد شاید اقا امام علی پیش خدا ریش گرو گزاشتن شاید واقعا گریه هام خالصانه بود نمیدونم 

فقط میدونم رازش هرچی بود از دل شکستم بود ک فرداش بیبی زدمو مثبت شد 

الان فقططط دارم شکر خدارو به جا میارم ازش تشکر میکنم واسه سلامتیش دعا میکنم 

بچهام شمام سالم بودن و صالح بودن بچم دعا کنید♥️🙏🙏🙏

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
هرشب ب مدت ۲۱روز این کارو تکرار کنم درسته؟ و شما تو چه مدت زمان برخواسته ت رسیدی؟

من وقتی تابلو کائنات زدم یکساعت بعدش یکی از خواسته هام اجرا شد🤓🤓

همون قانون جذبه

شب احیای امثال واقعا ناامیدو دل شکسته بودم  مسجدم نرفتم حتی  ولی خونم کنار مسجده صدای عز ...

وای بغض کردم با این پیامت 

چقد حس خوب کرفتم 

من یبار از ته دلم گریه کردم  دلم شکسته بود واقعا همین حرفایی ک‌شما زدی با خدای خودم میگفتم 

و فردا ی نشونه خوب کرفتم و همین 

انشالله صحیح و سلامت بیاد کنارت

میشه برای منم دعا کن :)؟

من وقتی تابلو کائنات زدم یکساعت بعدش یکی از خواسته هام اجرا شد🤓🤓 همون قانون جذبه

چقدر عالی 

پس ب مدت ۲۱روز

این تابلو کائنات ک میگی چی هست ؟

این که شبا قبل خواب برم بنویسم ؟؟؟

چقدر عالی  پس ب مدت ۲۱روز این تابلو کائنات ک میگی چی هست ؟  این که شبا قبل خواب برم بنو ...

تابلو کائنات بستگی به خودت داره

میتونی تابلو درست کنی

میتونی هم تو دفترچه بنویسی