2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلش درد گرفته حتما

خب الان باید چیکارکنم امروزم بهش بدم🙁شیشه شیرشم عوض کردم ولی تا چندروز پیش ازش میخورد ازدیروز هی اذیت میکنه نمیدونم به خاطر برنجاس یاشیشه رونمیخاد ولی چون درستم نخوابیده میگم شاید به خاطر برنجاس

دلش درد گرفته حتما

خب الان باید چیکارکنم امروزم بهش بدم🙁شیشه شیرشم عوض کردم ولی تا چندروز پیش ازش میخورد ازدیروز هی اذیت میکنه نمیدونم به خاطر برنجاس یاشیشه رونمیخاد ولی چون درستم نخوابیده میگم شاید به خاطر برنجاس

خب الان باید چیکارکنم امروزم بهش بدم🙁شیشه شیرشم عوض کردم ولی تا چندروز پیش ازش میخورد ازدیروز هی اذ ...

یه کوچولو عرق نعناع بده نباتم بجوشون بده یه کوچولو بخوره 

بچه دل درد گرفته 

برنجو چجوری دادی؟ میکس کردی؟

شاید زیاد دادی بهش

ببین نوزاد منم فرنی بهش نمیسازه اصلا دوستم نداره یه چند روزی بهش نده 

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
هیچی فقط اب وبرنج

در اصل باید لعاب آب برنجو بهش بدی . یادمه اولین غذای نوزاد این بود. من اخه رشته دانشگاهیم مربوط ب نی نی ها بود 😊 اما هنوز نی نی ندارم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
یه کوچولو عرق نعناع بده نباتم بجوشون بده یه کوچولو بخوره  بچه دل درد گرفته  برنجو چجوری ...

دوتا قاشق چای‌خوری بهش دادم برنجارو هم دوروز خیس کردم گزاشتم خشک شد بعد آسیاب کردم گزاشتم نیم ساعت بپزه 

یه کوچولو عرق نعناع بده نباتم بجوشون بده یه کوچولو بخوره  بچه دل درد گرفته  برنجو چجوری ...

بی قراری نمیکنه ها قشنگ بازی میکنه فقط شیرببرم واسش یابخام بخابوتمش شروع میکنه غرزدن یعنی دل درد داره؟

🙁🙁دکتربهم گفت اینکارو کنم 

خوب مشکلی نداره فقط برنجو ک جوشوندی روش یه آب غلیظ جمع میشه اونو بهش بده .دونه های برنجو نده . یا حالا میگی آسیاب کردی اگه میتونی قسمت آبکی رو بده فقط

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن