هرکاری کردم گریه کردم گفتم درد میکنه ماسک زذم ماه ها بیرون نرفتم خواستگار داروساز داشتم خیلی علنی بخاطر دندونم ردش کردم به خودشونم گفتم خواهش کردم اصرار کردم سال هاست هروقت ازش حرف شد گفتم که من فقط یه ارزو دارم اونم این که این یدونه دندونم درست بشه حتی دوران دبیرستان بهم گفتن رتبه ازمونت ۱ بشه درست میکنیم نفر اول کشوری شدم درست نکردن هیچ تهران دعوت شدم هم نبردنم رتبه کنکورم شد ۳۰۰ به خواسته اونا رفتم فرهنگیان همه چیز بدتر شد کل هزینه های خودم خواهر معلولم و خونه رو انداختن گردن من تا نخرم نمیخرن خواهر منم معلوله بازد داروها و عذاشو بخوره الانم که هیچی ندارم یه معلم بی پول بدبختم که روز به روزم تو قسط گیر میکنم
خواستگارامو رد میکنم بخاطر دندونم
میدونم زیاد تاپیک زدم اینجا تایپ میکنم یکم سبک میشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا برام قابل دررررر رک نیست کسی که خودش معلمه و دستش تو جیب خودشه چررررررررررا نمیتونه یه دندون ...
انقدر افتادم تو قرض که هیچی از حقوقم نمیمونه شما نمیدونین ولی خواهرمم اذیت میکنه هر هفته به بهونه های مختلف محبوذم میکنه ببرمش دکتر اخرین بار هم تشنج کرد هم قرص خورده بود برای خود…. اعزام شد بالای ۱۵ ملیون هزینه کردم هیچ کسی هم کنارم نبود
اشتباه می کنی دلسوزیت داره آینده ی خودتو خراب میکنه خواستگاری که با این شرایط میاد برات و رد می کنی دیگه خواهر معلولتو میپذیرن و میدونن؟یعتی برا ی دندون فرار کنن