2777
2789
عنوان

هی فک میکنم شوهرم با بچه درست میشه خدایا منو بکش دیگه😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 32 پست
اخه با سن ۱۹ سال چ پناهی دارم نه میزاره برم بیرون نه با دوستام حرف بزنم ازش متنفرم عوقم میاد ازش

من این تاپیکتونو تازه دیدم 

من میتونم حساب کنم‌ ( با حروف ابجد که ( ا ن عکس زمینه صورتی رو اتفاقی سال ۹۴ پیدا کردم ) 

مفصل تر { اهورا مشکان ازدواج } رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم 

ملاک اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان هست اما اسم شناسنامه ای تفاسیری داره یعنی این عکس 

البته این اسکرین که گذاشتم برای برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ،،، هست که به نام پدر هم نیاز هست برای به دست آوردنِ پاقدمِ نام ( خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم ) برای بقیه ی محاسبات نام شخص و مادرش نیازه مثل همین نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ،،، یا محاسبات در سایت های اهورا مشکان ازدواج 

و * درجه ی دوستی زن و مرد ( اسم زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود مثلا الهه میشه الاهه اما ه آخر تلفظ نمیشه پس الاهه میشه الاهِ ( ابجد کبیر الاه را در میآوریم ) گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ابجد کبیر ری را در میاریم _ پژمان میشه مان _ پریچهر میشه ریهر _ ابوالفضل میشه ابُلفزل ( ابجد کبیر ابلفزل را در میاریم ) در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم میشه کازم ، علی میشه الی ، حسن میشه هسن ، فاطمه میشه فاتم ( ط ت تلفظ میشه و ه آخر تلفظ نمیشه پس فاطمه میشه فاتمِ ( ابجد کبیر فاتم را در میاریم) عالیه میشه آلی یِ ( ابجد کبیر آلیی را در مباوریم) عاطفه میشه آتفِ ( ابجد کبیر آتف را در میاریم ) ، ص و ث همون س تلفظ میشه ثریا میشه سریا ،،، 

در میان ترک زبانان میان خودشان مثلا به حسین میگن حوسِن ( ابجد کبیر هوسن را در میاریم ) به رباب میگن روباب ابجد کبیر روباب رو درمیاریم ، به رقیه میگن روقَّیَّ ( ابجد کبیر روقی رو در میاریم ) : اسم زن و مرد بدون نام مادرانشان را " آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود " به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را ÷ بر ۳ میکنیم باقیمانده اگر ۱ اومد : درجه ی دوستی خوب و عالی است و با همدیگر دوست و رفیق هستند،

باقیمانده اگر ۲ اومد : درجه ی دوستی بد و ضعیف است و با همدیگر دوست و رفیق نیستند ، 

باقیمانده اگر ۰ یا همون ۳ اومد : درجه ی دوستی زن و مرد متوسط است .

و * کیفیت زندگی زن و مرد " محاسبه ی ابن سینا "  بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود مثلا الهه میشه الاهه اما ه آخر تلفظ نمیشه پس الاهه میشه الاهِ ( ابجد کبیر الاه را در میآوریم ) اینم مثل توضیحاتِ درجه ی دوستی زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود " است ( + ۷ میکنیم ) اسم زن و مرد را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را + عدد ۷ میکنیم‌ " عدد ۷ کلیدی است و باید حتما به کار رفته شود " سپس حاصلجمع را تقسیم بر عدد ۹ میکنیم باقیمانده عددی بین ۱ تا ۹ است ۰ هم همون ۹ است . ( درجه ی دوستی زن و مرد و کیفیت زندگی زن و مرد در اهورا مشکان ازدواج " تیتری که در تاریخ ۲۰ اسفند ۸۹ ثبت شده " هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این چیه اصلا متوجه نشدم چی میگی میشه توضیح بدی❤️

در مورد حروف ابجد هست ( ابجد کبیر ، ابجد صغیر ، مخصوصا ابجد کبیر ) 

برای محاسبه ی قسمت و طالع : ستاره ی بخت با هم جفت هست یا نه طلاق میگیرند یا نه ؟ = اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را تقسیم بر عدد پنج میکنیم ( همون عکس زمینه صورتی که بهش میگن ستاره ی دوام " که بهش میگن محاسبه ی شیخ بهایی " = باقیمانده اگر ۱ و ۳ بیاد : ستاره ی بخت باهم جفت است و تا آخر باهم می مانند ،

باقیمانده اگر ۰ بیاد : قسمت ازدواج با یکدیگر را دارند اما یکی از خانواده ها راضی نیست و تا آخرِ ازدواج ۲ خانواده در حالت قهر به سر میبرند . 

باقیمانده اگر ۲ و ۴ بیاد : ستاره ی بخت باهم جفت نیست و تا آخر باهم نمی مانند . 

باقیمانده ۱ بیاد عالیه ، ۳ بیاد خوبه ، ۰ بیاد متوسطه ، ۲ بیاد بَده { طلاق توافقی یا فوت یکی از زوجین با دردسر کمتر  ، ۴ بیاد خیلی بَده { طلاق با جنگ و دعوا یا فوت یکی از زوجین با دردسر زیاد یا بی پایان } 

اما نباید فقط به ÷ بر ۵ اکتفا کرد { برخی دخترکان اونقدر شیفته ی طرف میشه که فقط تقسیم بر عدد پنج رو انجام { و بقیه رو رها میکنه یا اصلا بلد نیست که انجام بده یا نمیدونه } میده و بعد ازدواج میکنه و اون ازدواج به متارکه میرسه بعد میگه ما که خوب بودیم چرا جدا شدیم بعد میره دنبال طلسم محبت و دعاهای محبت که ای وای شوهرمو ازم گرفتن } { البته بگم عقد در روز قمر در عقرب یا روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن انجام بشه " ایام نحس " هم باعث طلاق و جدایی میشه " و حتی آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی گفته من تعجب میکنم از برخی محضرداران که به ایام قمر در عقرب توجه نمیکنن و خطبه ی عقد رو جاری میکنن باید قوه ی قضاییه پیگیری کنه تا عقد در ایام قمر انجام نشه تا زوجین بعدا دردیر طلاق نکشن " 

باید علاوه بر ÷ بر ۵ = 

لوح اختلاط : اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را + عدد ۳۲ میکنیم حاصلجمع را تقسیم بر عدد ۹ میکنیم باقیمانده اگر عدد زوج اومد اختلاط صورت بگیرد اگر عدد فرد اومد اختلاط صورت نگیرد . " اختلاط یعنی خلوت کردن و نزدیکی کردن یا با هم جفت شدن و ..." 

ستاره ی عشق : که با ابجد صغیر حساب میشه : اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان را به ابجد صغیر در می آوریم حاصلجمع را + عدد ۴۰ میکنیم حاصلجمع را تقسیم بر عدد ۳۰ میکنیم باقیمانده اگر در لوح وصال باشد ادامه ی عشق میسر است و اگر باقیمانده در لوح فراق باشد خواه ناخواه به متارکه برسد 

و (( * کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود * و درجه ی دوستی زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود ))