2777
2789
عنوان

استرس و نگرانی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 55 پست
خوشحالم که بچه های سالم و باهوشی داری. انشاالله همیشه سلامتی و موفقیت شونو ببینی گلم.🥰 میگم شاید شم ...

زنده باشی عزیزم 

نه خواهر 

من دیگه برای خودم ماما شدم 

هم سر بارداری های خودم 

هم خواهرا و اطرافیان خودم‌ همش برا کارای پزشکیشون تو بارداری همراهشون بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنده باشی عزیزم  نه خواهر  من دیگه برای خودم ماما شدم  هم سر بارداری های خودم  ...

اگه بگم عکس فولیک اسیدی که خوردید بفرستید ناراحت میشید!؟ ببخشید بخاطر حجم زیاد استرسمه و اینکه همش فکر میکنم شما منظورمو اشتباه متوجه شدید و 500 میلی گرم مصرف داشتید..... اگه براتون مقدور نیست مشکلی نیست. تو رو خدا حلال کنید و منو ببخشید 🙏🙏🙏🙏🙏خودم که فکر میکنم دیونه شدم شما به بزرگی خودتون ببخشید و انشاالله نی نی تون سلامت بیاد توی زندکیتون

اگه بگم عکس فولیک اسیدی که خوردید بفرستید ناراحت میشید!؟ ببخشید بخاطر حجم زیاد استرسمه و اینکه همش ف ...

نه عزیزم 

من کلا اولین بار ۵۰۰ می‌شنوم 

الان که دیگه موقع زایمان هست و فولیک تموم کردم 

وگرنه همون چند ساعت پیش خودم رفتم تو داروهام گشتم برا اینکه مطمعن بشید ۵ خوردم عکس براتون بفرستم که دیدم متاسفانه ندارم 

حتی یک بسته ۱ شوهرم اشتباهی گرفته بود 

دکتر گفت دوزش پایین 

بهتر ۵ مصرف کنی 

2805
نه عزیزم  من کلا اولین بار ۵۰۰ می‌شنوم  الان که دیگه موقع زایمان هست و فولیک تموم کردم&n ...

شرمنده گلم. قربون دل مهربونت... انشاالله بسلامتی فارغ بشی  و دامنت سبز بشه🙏😘

شرمنده گلم. قربون دل مهربونت... انشاالله بسلامتی فارغ بشی  و دامنت سبز بشه🙏😘

قربونت عزیزم 

همچنین شما انشالله 

مثبت فکر کن 

هیچ اتفاقی نمیوفته 

وقتی به امید خدا سلامت بغلش کردی پشیمون میشی از این همه استرسی که به خودت و این بچه وارد کردی 

از بارداری لذت ببر و خاطرات خوب ثبت کن 

قربونت عزیزم  همچنین شما انشالله  مثبت فکر کن  هیچ اتفاقی نمیوفته  وقتی به ا ...

اخرین سوالم میدونم که خیلی مزاحمتون شدم و شما هم شرایطتون نیست جواب بدید: 🥸 یادتونه از چند ماه قبل بارداری مصرف میکردید؟ 

شرمنده شاید الان زایمان کرده باشید و من دست از سرتون بر نمیدارم با سوالام. اگه زایمان کردی قدمش پر خیرو برکت. انشاالله عاقبت بخیر بشه. التماس دعا دارم😘