2777
2789
عنوان

استرس و نگرانی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 55 پست
ممنون از قوت قلبی که بهم دادید،،، شما دلیل مصرف فولیک اسید دوز 5 میلی چی بوده؟ خدایی ناکرده مشکلی دا ...

پارسال یه سقط داشتم.

فولیک اسید مصرف نمیکردم.

دکتر گفت بخاطر مصرف نکردن فولیک اسید جنین مشکل داشته.

ولی هر دکتری که بری بگی میخوای اقدام کنی میگن باید ۳ ماه فولیک اسید بخوری.

اتفاقا باعث میشه تخمک خوب رشد کنه و لقاح خوب انجام بشه.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
چقد شما مهربونی😘

ممنونم

خیالت راحت چیزی نیست، توکل برخدابکن، بچه اتون هم نذرامام زمان بکنیدان شاءالله ازیاران واقعی امام زمان باشن، مطمئن باشیدخدافرزنتون سالم وصالح برای یاری امام زمان درنظرمیگیرن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال یه سقط داشتم. فولیک اسید مصرف نمیکردم. دکتر گفت بخاطر مصرف نکردن فولیک اسید جنین مشکل داشته ...

هانا جان اگه شما هم پیشنهاد دوستیمو قبول کنی و جواب سوالمو بدی خیلی ممنونتون میشم

2805

خیلی دلم اروم گرفت  و تونستید کمکم کنید،،، ممنونم بخاطر قلب مهربونی که دارید... میدونستید جواب ندید اما انقدر دلتون بزرگه که نگرانیمو درک کردید و منو اروم کردید واقعا. خیلی دوستون دارم انشاالله بحق صاحب الزمان نی نی سالم بیاد بغلتون

ببخشید عزیزم الان دیدم  دو روز دیگه خدا بخواد زایمانم هست  و دیگه احتمالا به سایت ...

بسلامتی😍قدمش پر خیر و برکت.... 🙏 شما که فولیک اسید ۵ میلی  یعنی دوز بالا،خوردید...دکترتون نگفت چرا براتون تجویز کردن؟ و اینکه از چند ماه قبل بارداری مصرف میکردید!؟ گل پسرتون الان چند سالشه؟ ؟؟؟؟ ببخشید سوالام زیاد شد😔

بسلامتی😍قدمش پر خیر و برکت.... 🙏 شما که فولیک اسید ۵ میلی  یعنی دوز بالا،خوردید...دکترتون نگف ...

سلامت باشی عزیزم‌ 

خواهش میکنم 

.

دکتر برای جلوگیری از سقط برام تجویز کرد 

البته خواهرم که سابقه سقط نداشت باز از چند ماه جلوتر دکترش براش تجویز کرد 

بچه اولم یازده سالشه 

دومی پنج 

الآنم که ۹ ماه هستم 

هر سه بارداری هم پنج مصرف کردم 

الحمدالله بچم شاگرد مثبت کلاس 

هم صبور و هم باهوش 

اصلا نگران فولیک نباش عزیزم 

اطرافیانم همه پیش پزشک های کاربلد بودن و مصرف هم کردن الحمدالله همه هم بچه هاشون سلامت هستن 

سلامت باشی عزیزم‌  تشکر  خواهش میکنم  . دکتر برای جلوگیری از سقط برام تجویز کرد&n ...

میدونی چیه چند نفر و حتی چند پزشک توی اینستا منو ترسوندن که فولیک اسید 5 میلی فقط برای خانمهایی که شرایط خاص مثل صرع و تالاسمی و کم خونی و دیابت و فرزند با ناهنجاری داشتن تجویز میشه ولی من بی دلیل مصرف کردم چندین ماه که باعث فلان میشه و مقاله هست  از عوارض دوز بالای فولیک اسید و.... همه میگفتن ۱ میلی میخورن و من همش خودمو لعنت میدادم چرا چهاربرابر حد مجاز خوردم و... 😭

سلامت باشی عزیزم‌  تشکر  خواهش میکنم  . دکتر برای جلوگیری از سقط برام تجویز کرد&n ...

خوشحالم که بچه های سالم و باهوشی داری. انشاالله همیشه سلامتی و موفقیت شونو ببینی گلم.🥰 میگم شاید شما فولیک اسید ۵۰۰ میلی گرم خوردید قشنگم..... 

میدونی چیه چند نفر و حتی چند پزشک توی اینستا منو ترسوندن که فولیک اسید 5 میلی فقط برای خانمهایی که ش ...

خیر عزیزم‌ 

اصلا به این چیزا فکر نکن 

من و اطرافیان که خیرشون رو دارم هیچکدوم از این مواردی که فرمودید رو نداشتیم اما دکتر تجویز کرد 

2810