2777
2789

دخترم 4 سالشه دندوناش خرابن حالا خرابی به کنار از بهمن ماه لثه ش عفونت کرده و چرک میده هی پر میشه و براش خالی میکنم تا حالا چندین بار دکتر بردم و آموکسی سیلین مترونیذازول خورده و پنی سیلین زده ولی باز برمیگرده ‌ . دندان پزشک بردم میگن با بیهوشی باید درست شه35 تومن میشه بیمه آسیا داریم ولی آنلاین نیست . جایی رو میشناسید انجام بدن با بیهوشی و بیمه ؟ میترسم عفونت بزنه به خونش یا استخوان دندونش 😔

دنیام بچه هام 🥰  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کلا و به  هیچ وجه شیرینی بهش ندین

یه تست قند ناشتا یا دو ساعته ازشون بگیرین

شیر بادام درختی هر روز بهشون بدین

وقتی خون اسیدی بشه برای اینکه اسیدی بودن رو خنثی کنه نیاز به کلسیم داره و کلسیم رو از دندونا میکشه و باعث خرابی دندونا میشه 

آخی عزیزم،هنوز خیلی کوچیکه ،بیهوشی براش ضررداره

میترسم عفونت به خونش بزنه یا استخوانش رو درگیر کنه طفلی خیلی‌ آنتی بیوتیک خورده ‌ هزینه درمانش بالاست اصلا موندم چیکار کنم همش براش آب نمک میریزم ولی خوب نمیشه 

دنیام بچه هام 🥰  
عزیزم کلا و به  هیچ وجه شیرینی بهش ندین یه تست قند ناشتا یا دو ساعته ازشون بگیرین شیر بادام د ...

دندون هاش از اول خوب نبود بخاطر شیر مادر که خیلی میخورد و نمی‌داشت مسواک بزنم ‌ الان مشکل لثه سه عفونت کرده و خوب نمیشه. هزینه درمانش زیاده از طرفی نگرانی بابت عفونت خون و اینا دارم

دنیام بچه هام 🥰  
دندون هاش از اول خوب نبود بخاطر شیر مادر که خیلی میخورد و نمی‌داشت مسواک بزنم ‌ الان مشکل لثه س ...

سلام عزیزم

من میخوام کولر بخرم تاپیک قدیمی شمارو دیدم.شما ایران رادیاتور خریدید.راضی هستید؟شنیدم صداش زیاد.درسته یا نه؟ممنون میشم جواب بدید

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن