2777
2789
سلام عزیزم ممنون میشم منم راهنمایی کنی تشنج ممکنه پیش زمینه تاخیر گفتاری باشه؟تشنج با تب به صورت خف ...

سلام عزیزم خوبی

میدونی توی هر تشنج کمی از امینواسیدها و سلولهای از دست میرن اما اگر به موقع درمان بشه از مشکلاتی مثل تاخیر جلوگیری میکنه....بچه تون چند وقتشه که حس میکنی تاخیر داره؟پسرها معمولا دیر حرف میزنن

دکتر پسرتون بهش چخ داروهایی داد

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
سلام عزیزم خوبی میدونی توی هر تشنج کمی از امینواسیدها و سلولهای از دست میرن اما اگر به موقع درمان ب ...

ممنون عزیزم از پاسخگوییت

دخترم ۱۸ ماهگی براثر واکسن تشنج خفیف داشت بعد از اون سه بار مریض شد که همراه تب دوباره تشنج کرد 

دکترش بهش والپروات و لوبل داده بمدت دو سال مصرف کنه

الان دو سال و سه ماهشه سی تا کلمه میگه ولی خیلی کم ازشون استفاده میکنه کلا کم حرفه نا مفهموم یه چیزایی میگه دو کلمه ای هم میگه گاهی اوقات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی میدونی توی هر تشنج کمی از امینواسیدها و سلولهای از دست میرن اما اگر به موقع درمان ب ...

راه رفتن و دندون دراوردن همش بموقع بوده 

الانم داره دندونای اسیاب در میاره 

پستونکشو تازه ترک دادم ولی شبا شیرخشک میخوره

واضح نمیتونه بوس کنه و فوت کنه 

پریدنو نمیتونه

ممنون عزیزم از پاسخگوییت دخترم ۱۸ ماهگی براثر واکسن تشنج خفیف داشت بعد از اون سه بار مریض شد که همر ...

عزیزم از نظر من دخترتون تاخیر نداره....مطمئن باش بیشتر از سی تا بلده و الان در مرحله افزایش دامنه لغاتشه....زیاد باهاش صحبت کن خودت

دختر من در دوره درمانش لوبل پیراستام نوتروپیل و یک دوره ده تایی امپول سیتی کولین و سربرولایزین استفاده کرد که دو تا امپول و دو تا دارویی که نوشتم برای جلوگیری از تاخیر بود.....دکتر دختر من خیلی خیلی باسواده واقعا

راه رفتن و دندون دراوردن همش بموقع بوده  الانم داره دندونای اسیاب در میاره  پستونکشو تاز ...

دختر من الان دو سال هفت ماهشه....۳۳ هفتگی بدنیا اومد....دندون هاش دوتاش مونده دربیاد....دختر من شبها برای خوابیدن پستونک میذارم دهنش خوابش برد در میارم...تو روز هم استفاده نمیکنه....خدا رو شکر کارهاش به موقع بوده...دختر من چهارماهگی تشنج پنهان داشت بدون تب

دختر من الان دو سال هفت ماهشه....۳۳ هفتگی بدنیا اومد....دندون هاش دوتاش مونده دربیاد....دختر من شبها ...

من خودم افسرده شدم بابت همین تشنج ها هیچی خوشحالم نمیکنه فقط ارزو به دل موندم دخترم مثل هم سناش حرف بزنه 

عزیرم خیلی ممنونم گه وقتتو در اختیارم گذاشتی واقعا لطف کردی الان دختر شما کامل حرف میزنه؟تاخیری نداشت؟

واقعا نمیدونم چیکار کنم مخالف گفتاردرمانی هستم یعنی یه حس ترس تو خودم حس میکنم 

دخترم احساس میکنم پیشرفت داره ولی خیلی اهسته و کند . بچه ها رو خیلی دوس داره ارتباطش با غریبه ها هم خوبه حتی 

از اشاره خیلی خیلی استفاده میکنه متوجه حرفتمونم میشه ولی تو حرف زدن خیلی تنبله 

خدایا دل همه مادرا رو شاد کن 😭😭😭😭