2777
2789
نه سابقه نداشته یه آزمایش داد ...اسم آزمایش رو نمیدونم ولی هزینش زیاد بود...فک کنم آزمایش کروموزومی ...

حتما حتما متخصصش رو عوض کن ....پزشکی که بدون نوار مغز و ام ار ای تشخیص میده بیسوادی بیش نیست

دنبال کار بچه ت باش....زمان رو از دست نده براش چون حداقل بابا مامان رو باید میگفت

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پسر دوساله منم حرف نمیزنه  نهایت چند تا کلمع بگه فقط گفتار درمان چجور باهاش کار میکنه؟ ...

آره موثره

باهاش بازی درمانی انجام میده و حین بازی حرف میزنه باهاش و تمرین میکنه

روبیکا داری؟ سرچ کن روبیکا دکتر مولود مشاوری

بهت رایگان مشاوره میده

خانمی انارم که سرده.

توش کمی گلپر پودر بریز  منظور از سردیجاتی که گفتم دوغ و ماست و پنیر برای مغز بچه مضر 

روایت داریم ار پیامبر برای باز شدن نطق کودکان حتما انار شیرین بدین 

حتما حتما متخصصش رو عوض کن ....پزشکی که بدون نوار مغز و ام ار ای تشخیص میده بیسوادی بیش نیست دنبال ...

بهترین متخصص شهرمون 😢

شاید الان که برم پیشش بگه نوار مغز و ام ار ای

گفت یک ماه دارو استفاده کنه بعد بیارش

آره موثره باهاش بازی درمانی انجام میده و حین بازی حرف میزنه باهاش و تمرین میکنه روبیکا داری؟ سرچ ک ...

بچه شما در حد مثلا ۵کلمه حرف میزنه؟؟

خودتم باهاش تمرین میکنی یا فقط گفتار درمان باید تمرین کنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
توش کمی گلپر پودر بریز  منظور از سردیجاتی که گفتم دوغ و ماست و پنیر برای مغز بچه مضر  روا ...

آخه پسر من همین مشکل رو داشت خود انار هم زیاد میخورد اما تاثیری نداشت.

بچه های الان بخاطر رفت و آمد کم دیجیتالی شدن.

باز بچه های روستاها بهتر از شهرن.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
بچه شما در حد مثلا ۵کلمه حرف میزنه؟؟ خودتم باهاش تمرین میکنی یا فقط گفتار درمان باید تمرین کنه

نه عزیزم

هیچی نمیگه

۴ کلمه میگفت که یادش رفت

خودمم باهاش تمرین میکنم...۹۰ درصد یادگیری بچه به خودم بستگی داره

چون گفتار درمانگر نیم ساعت باهاش کار میکنه 

بهترین متخصص شهرمون 😢 شاید الان که برم پیشش بگه نوار مغز و ام ار ای گفت یک ماه دارو استفاده کنه ب ...

اگر شرایط تهران اومدن داری حتما پیش دکتر حسن باقری ببرش

استاد و خبره....رو دست نداره

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
آخه پسر من همین مشکل رو داشت خود انار هم زیاد میخورد اما تاثیری نداشت. بچه های الان بخاطر رفت و آمد ...

منم الان به پسرم میدم 

کلمات رو راحت تکرار میکنه  ولی جمله نمیتونه. ۲ سال و ۲ ماهشه

نه عزیزم هیچی نمیگه ۴ کلمه میگفت که یادش رفت خودمم باهاش تمرین میکنم...۹۰ درصد یادگیری بچه به خود ...

عزیزم میشه بگی چه نمرین هایی میکنی منم انجام بدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آخه پسر من همین مشکل رو داشت خود انار هم زیاد میخورد اما تاثیری نداشت. بچه های الان بخاطر رفت و آمد ...

عزیزم چطوری حلش کردی

الان حرف میزنه

عزیزم میشه بگی چه نمرین هایی میکنی منم انجام بدم

تی وی گوشی لپ تاپ تعطیل

هرکاری انجام میدی توضیح بده

مثلا ظرف    میشورم

آب  ریختم

گاز  داغه

بابا   اومد

تک کلمه ای باشه و واضح بیان کن

باهاش بازی کن..از خودت ادا در بیار

ارتباط چشمی برقرار کن باهاش

اگه تونستی با خانم دکتر مشاوری صحبت کنی و شرایط پسرتو بگی خیلی خوب راهنماییت میکنه

تو روبیکا و تلگرام و اینستا هست