2777
2789
سلام عشقم  آره واقعا بهت حس داره و حسش واقعیه اگر میخوای برات با ورق فا.ل بزنم بگو

عشقم میشه منم بگی تو رو خدا

اقای متین دلتنگ مهدیه زاده مژگان هست💜💜💜💜

به مهدیه فکر میکنه 💜💜💜💜

کی بازگشت داره۰💜💜💜💜

💜💜💜💜💜

کورد از سنندج

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن زیاد عزیزم 

گلم نفسم ی سوال میپرسم میش جواب بدید،حال س خوب میش انقد مشکلات داره وهمه کس وازدست داده.از نظر روحی در شرایط خوبی نیس ایا خوشبختی ب زندگیش رو میاره ایا حالش خوب میش براش همه درد وغما جبران بشه؟ممنون میشم کامل جوابمو بدی

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
سلام گلم شما دوتا بازه برگشت و آشتی داری اگه تا دو هفته دیگه خبری ازش نشد میره برای سه ماه دیگه

به مهدیه فکر میکنه 💜💜💜💜

کی بازگشت داره۰💜💜💜💜

💜💜💜💜💜

کورد از سنندج
حس میکنم شما دلتنگ و دلواپس و نگران هستین نگران نباشید افکار منفی رو دور کنید  ایندتون خیلی ر ...

به مهدیه فکر میکنه 💜💜💜💜

کی بازگشت داره۰💜💜💜💜

💜💜💜💜💜

کورد از سنندج
سلام گلم شما دوتا بازه برگشت و آشتی داری اگه تا دو هفته دیگه خبری ازش نشد میره برای سه ماه دیگه

میتونی بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم، غریبه یا فامیل و چطور فردیه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
نه

میتونی بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم، غریبه یا فامیل و چطور فردیه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩