2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 27 پست
من داغونم الانم زیرجام از دلدرد و تهوع  غذا نمیتونم بخورم بعد کلی گشنگیم بخورم باز دلدرد و معد ...

الان چند هفته ای؟؟؟

بخدا منم میگم خدایا چقدر بارداری سخته چجوری مادرم چندتا بچه اورد

پس نمیرم😁

من رو همیشه برای وزن استرس میدن

در حالی که سونو گفت همه چی خوبه

اما بهداشت میگه سه کیلو کم کردی زیاد کم کردی

دکترم گفت سن بارداری بر اساس سونو برات محاسبه میکنن

اما بهداشت گیر داده چرا سن سونو و پریودی دو هفته متفاوته

در حالی که متخصص گفت مشکلی نداره دیرتر لقاح صورت گرفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چند هفته ای؟؟؟ بخدا منم میگم خدایا چقدر بارداری سخته چجوری مادرم چندتا بچه اورد

فک کنم نسل ما بخاطر تغذیه چون بدنامون ضعیف تره بارداریامون سخت تره 

من سر قبلیم ک دائم استراحت مطلق و حال بد

الان ۹ هفتمه 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
من رو همیشه برای وزن استرس میدن در حالی که سونو گفت همه چی خوبه اما بهداشت میگه سه کیلو کم کردی زی ...

من عفونت ادراری هم دارم سفیکسیم هم میخورم مثانه و کلیه ام هم بعضی وقتا درد میکنن...راستی شما عادت کردین که روی کمر نخوابین؟من بیشتر وقتا رو کمرم بیدار میشم میبینم ب کمر خوابیدم نمیدونم چیکار کنم

سلامت باشی گلم  نه اصلا عزیزم از اول بارداری خودم درست کردم الان که حالم بهتر شده هرچی هوس میک ...

من از بوی غذا حالم بد میشه الان چند وقته درست نمیکنم ...مادرشوهرمم چند بار جلوش گفتم ولی نمیگه برات غذا بفرستم کلا حس میکنم دارم افسرده میشم احساس تنهایی میکنم💔

دکتر منم میگه وزن  آنچنان مهم نبست وقتی وزن جنین تو سونو نرماله

دوستم موقع زایمان می‌رسید به وزن اولیه بچه هاشم همه بالای سه پونصد و درشت

اما اینا فقط به نمودار نگاه میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جنسیت نی نیت چیه؟ من هم میلی ب شیرینی ندارم

نی نی من پسره گلم ، ان شاءالله شما هم نی نی تو سالم بغل بگیری 

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
من از بوی غذا حالم بد میشه الان چند وقته درست نمیکنم ...مادرشوهرمم چند بار جلوش گفتم ولی نمیگه برات ...

وای چقدر بد واقعا سخته خیلی هم سخته 

ای کاش درکت میکردن ولی فدای سرت ولشون کن بعضیا همینن 

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
وای چقدر بد واقعا سخته خیلی هم سخته  ای کاش درکت میکردن ولی فدای سرت ولشون کن بعضیا همینن  ...

اره ...این روزا میگذره ولی فراموش شدنی نیست ان شاالله برای هر کی مثل خودش ....من زیادی خوبی کردم متاسفانه خوب بودن ب همه نمیاد