2777
2789
عنوان

فقط یک لحظه بیاید تایپکمو بخونید توروبه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 40 پست
الهی اگر واقعا باهاش خوشبخت میشی به زودی و به سرعت با عزت و احترام بیاد خواستگاریت و ازدواج کنید

بخاطرش صبرکردم خاستگاررد کردم خاستگارمم ولکن نیست خانوادم میگن قبول کن خاستگارمو دوست ندارم میگن کسی نمیاد دیگه و تو میمونی تنها خیلی منتظرشم..خیلی دلم شادی ازته دل میخواد خوشحالی ازاینکه باکسی که میخوام ازدواج کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوسش نداری و آدم خوب و درستی هست میتونی ازدواج کنی بعد خواندن خطبه یهو مهرش میاد تو دل آدم منطقی ...

اون منو برای خودم نمیخواد یجورایی واسه چیزای دیگه مالی و ایناولکن نیست😭عذابم میده اینکه بخوام قراردادی ازدواج کنم از یک طرف حاضرم زندگیم مالم بزارم وسط اماباکسیکه میخوامش اردواج کنم خانواده میگن اینیک نمیخوای چون دیگه خاستگارندارم

الان چیکارکنم اخه یعنی طوری باشم ک انگارنمیخامش یعنس اونطوری میاد

اعتماد به نفس و آرامش داشته باش بسپار به خدا نذر کن که اگه این آدم برات خوبه بیاد طرفت گاهی ما ندانسته خواهان چیزی هستیم که اصلا برامون خوب نیست خدا بهتر میدونه

بیست😭خیلی سختیا کشیدم فقط امیدم ب این بود تو اردواج خوشبخت بشم که کسی که دوستش ندارم خاستگارم شده و ...

عزیزم ازکجا میدونی با اون خوشبخت میشی

ازخدا بخواه اگه به صلاحت هست و قسمت هم هستین این ازدواج درست بشه اصرار نکن هیچ وقت 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
اگه به اون رسیدی بعد فهمیدی یکی دیگه رو دوس داره یا خیانتکاره به امروزت لعنت میفرستی میگی دعا کنید ج ...

نمیگم حداقل از انتخاب خودم پشیمون میشم

امااینیکی خاستگارم برا پول فقط میاد و ولکن نیست وگرن خودم ک چطورم براش مهم نیست.اما اینیکه دوست دارم نمیاد بااینکه میگن ادم بدی هست امامن عاشقشم حداقل میدونم اگ بخواد واس پول نیست

بخاطرش صبرکردم خاستگاررد کردم خاستگارمم ولکن نیست خانوادم میگن قبول کن خاستگارمو دوست ندارم میگن کسی ...

نمیشه با مادرت صحبت کنی و یه جوری غیرمستقیم کسی رو واسطه کنید به پسر پیشنهاد بده که فلانی دختر خوبیه و شرایط مناسبی داره و برای ازدواج مناسبه 

گاهی لازم به سیاست و تدبیر بزرگترها و یه واسطه عاقل هست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اون منو برای خودم نمیخواد یجورایی واسه چیزای دیگه مالی و ایناولکن نیست😭عذابم میده اینکه بخوام قرارد ...

مگه چند سالته که بخوای هول هولی ازدواج کنی 

برای خانواده آن دلیل آوردی که چرا نمیخوایش؟

عزیزم ازکجا میدونی با اون خوشبخت میشی ازخدا بخواه اگه به صلاحت هست و قسمت هم هستین این ازدواج درست ...

براهرکس اصرارکردم نشد اینم نشه ناامید باکسیکه علاقه ندارم و فقط واس کمک مالی منو میخواد اردواج میکنم بعدشم اونم خیانت میکنه.خیلی منتظرم حتی اگ اینم نمیشه یکی بیاد که بتونم قبول کنم و دلم باشه

نمیگم حداقل از انتخاب خودم پشیمون میشم امااینیکی خاستگارم برا پول فقط میاد و ولکن نیست وگرن خودم ک ...

یعنی اینکه عاشقش هستی بقیه میگن آدم بدی هست؟! بعد تو آرزو داری باهاش ازدواج کنی؟!

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عزیزم ازکجا میدونی با اون خوشبخت میشی ازخدا بخواه اگه به صلاحت هست و قسمت هم هستین این ازدواج درست ...

همه دخترای اطرافم بامردای بهترازخودشون یامردای عاشق ازدواج کردن یامردیکه میخواستن امامن فقط براپول کمک مالی و هزارتاقرارداد میخواد