2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

79 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من از دیروز افتادم تو هفته ۱۰ تاقبل این سعی میکردم کم بخورم تا حالم اوکی باشه خداروشکر جواب داد مثلا همش ی لواشک تو دهنم بود اب میکردم ولی الان دوروزه ک هرچی میخورم بالا میارم حتی اب نمیدونم چرا اینجوری شدم راه حلی ندارین شما ؟

میگن اینجور مواقع نون خشک یا بیسکوییت بخوری تهوعت کمتر میشه البته چه میشه کرد احتمالا برای شما تازه تهوع ها شروع شده و حداقل یکی دو ماهی ادامه پیدا می کنه فکر کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عهههه چه جالب من رفتم تو ۱۰هفته کلا تهوع و بالا اوردن کم شد و داره قطع میشه

چیزای سرد و ترش خودش باعث‌میشه بالا بیاری 

غذاتو کم کم داغ کن بخور بعدش نخواب یکم راه برو یه نصفه لیوانم دوغ ترش بعد وعده غذات بخور

یخ داخل دهنت بذار 

نون جو بگیر خورد خورد بخور من تا الان این کارارو کردم

عهههه چه جالب من رفتم تو ۱۰هفته کلا تهوع و بالا اوردن کم شد و داره قطع میشه چیزای سرد و ترش خودش با ...

ایشالا بسلامتی عزیزم من ب هر غذایی ک فکرشو میکنم بهم حالت تهوع دست میده 

قرصی چیزی نمیدونین ک من برم استفاده کنم بخدا خسته شدم 

دمیترون میدن معمولا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

یا خدا 🥲

دیگه باردار شدن هم سختی های خودشو داره البته بهشت که الکی الکی زیر پای مامانا نیست به خاطر همین سختی هاشه البته خدارو شکر من که فعلا زیاد تهوع ندارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد چجوری جلوی تهوع و گرفتی 😵‍💫

من از ۵هفتگی تا۱۰هفتگی تهوعم اصلا قطع نشد چندبار سیرابی خوردم یکم کم میشد باز برمیگشت تحمل میکردم ۲کیلو وزن کم کردم خوراکی که دوست داشتمم بالا میوردم

تحمل و‌اون کارایی که بالا گفتم انجام میدادم غذامم دمه پنجره یا تو حیاط مادرم میخوردم که هوای تازه باشه