2777
2789

شدم دوساعت دیگ برم یازده میشه بنظرتون درست میشه؟

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله.فقط قبلش استرس و حرکت زیاد نباید داشته باشی

ن با ماشین میخوام برم

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
روز دوم یا سوم پریودی حدود 9 صبح بهترین زمانه

دکتر گفت مهم نیس چ تایمی باشه

آره فقط ناشتا باش برای خونت لقمه بگیر ببر که بعد از آزمایش بخوری ..زودتر بری خیلی بهتره 

اخه باید دوساعت از بیدار شدنم گذشتت باشه

دکتر گفت مهم نیس چ تایمی باشه

باید حتما دو ساعت از وقتی که بیدار شدی بگذره 

گر بگویم با خیالت...🥺تا کجاها رفته ام؛مردمان این زمانه...سنگسارم میکنند...❤️‍🩹 تویی که میای میپرسی میگی تا کجاها رفته ای به تو هیچ ربطی نداره دنبال دعوایی تا بیام بزنم عه وسط دو نصفت کنم😈                                                                                                                                           اگه جایی دیدی باهات بحثم شد و جوابت و ندادم بدون جواب ابلهان خاموشیست 🤙🏻
من هفته پیش دادم.قبلش حتما حتما آرامش داشته باشی.من استرس داشتم آزمایشی بابد تکرار بشه

منم یبار دادم تکرارش دارم میکنم بالا زده بود

باید حتما دو ساعت از وقتی که بیدار شدی بگذره 

میدونم اونو گلم منظورم پریودی بود

من هفته پیش دادم.قبلش حتما حتما آرامش داشته باشی.من استرس داشتم آزمایشی بابد تکرار بشه

من استرس نداشتم 

آزمایش دادم جوابش افتضاح بود 

مجرد هم هستم 

سه روزه فقط گریه میکنم باز می‌خوام این ماه آزمایش و تکرار کنم اگه همون‌جوری بود برای درمان یا فریز تخمک یا هرچیز دیگه ای برم تهران 🫠

گر بگویم با خیالت...🥺تا کجاها رفته ام؛مردمان این زمانه...سنگسارم میکنند...❤️‍🩹 تویی که میای میپرسی میگی تا کجاها رفته ای به تو هیچ ربطی نداره دنبال دعوایی تا بیام بزنم عه وسط دو نصفت کنم😈                                                                                                                                           اگه جایی دیدی باهات بحثم شد و جوابت و ندادم بدون جواب ابلهان خاموشیست 🤙🏻
پس برو حتما.شرایطش رو میدونی دیگه

اره میدونم میگم اون تایم صبح زود نیس اوکیه

2810