2777
2789

تو خونه میسورمش برا مواقع ضروری میگم نوزاد دختره

دستمال مرطوب 

پنبه و لوسیون بدن (یکی می‌گفت این روش خوبیه بو نمیگیره)

لباسهایی که نمی‌خواد و تیکه تیکه کنم با آبگرم نم دار کنم بکشم

واسه بیرون رفتن اینا میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر داشتم. پنبه داروخونه بهداشتی روخیس میکردم ابش میگرفتم بجا دستمال استفاده میکردم.   بچم ان ای سیو ک بود پرستارا اینکارو میکردن.  منم سر دوتا بچم انجام دادم.  مگر جاهایی ک نمیشد. دسمال مرطوب بعد کرم ثمین ابی میزدم

خدایا شکرت. 

پنبه خوب نیست

پرزش می‌چسبه به بدنش

من دستمال مرطوب استفاده می‌کنم برای بیرون از خونه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

تا دو سه روز اول فقط با پنبه نرتوب و دستمال نم دار تمیز کردم 

بعد اون تو روشور خونه کامل میشستم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

نه بابا چ کاریه؟ خود دستمال مرطوب تمیز تره پارچه ها امکان الودگیشون بالاس. وقتی مرتب با آب میشوریش و در حد یه بیرون رفتن دستمال مرطوب مشکلی نیست 

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
دو تا بچه دارم. تحت هر شرایطی و تو هر مکانی فقط با آب شستم. هیچی جای آب رو نمی گیره 

تو خونه مردم که نمیشه آخه.....

خیلیا خوششون نمیاد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

خداحفظتون کنه🙏

من یک محلولی خودم درست کرده بودم حاوی آب جوشیده خنک شده،روغن زیتون ،خیلی خیلی کم درحد چند قطره سرکه بود 

همیشه همراهم بود و به عنوان پاک کننده ازش استفاده میکردم همراه دستمالهای کاغذی یا دستمالهای کهنه کهنه نخی

اطرافیان و اقوام من و همسرم این شکلی نیستن. واقعاً چرا نباید خوششون بیاد؟ مگه دستشویی واسه همین ...

آخه نوزاد مثلا یکی دوماهه رو که نمیشه تو کاسه توالت شست.... روشویی هم که جاش نیست