دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسر داشتم. پنبه داروخونه بهداشتی روخیس میکردم ابش میگرفتم بجا دستمال استفاده میکردم. بچم ان ای سیو ک بود پرستارا اینکارو میکردن. منم سر دوتا بچم انجام دادم. مگر جاهایی ک نمیشد. دسمال مرطوب بعد کرم ثمین ابی میزدم
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
دو تا بچه دارم. تحت هر شرایطی و تو هر مکانی فقط با آب شستم. هیچی جای آب رو نمی گیره
تو خونه مردم که نمیشه آخه.....
خیلیا خوششون نمیاد
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
اطرافیان و اقوام من و همسرم این شکلی نیستن. واقعاً چرا نباید خوششون بیاد؟ مگه دستشویی واسه همین ...
آخه نوزاد مثلا یکی دوماهه رو که نمیشه تو کاسه توالت شست.... روشویی هم که جاش نیست