2777
2789

پسرم که تقریبا ۴ سالشه یادم نمیاد آخرین بار کی آزمایش کم خونی و اینا گرفتیم ازش 

حالا چند وقت پیش  بردیم دکتر که براش آزمایش بنویس

بعد که رفتیم آزمایش بگیرن پسری که نمونه میگرفت هی گفت این آزمایشا چیه آقای دکتر نوشته اخه بچه قند ناشتا میخواد چیکار و چرا اینهمه نوشته😐

همینکه اینارو گفت پسرم داد و هوار نزاشت آزمایش بگیره 

فکر کنم میترسید نمونه بگیره خیلی اعصابم خزاب شد ولی نتونستم هیچی بهش بگم😑

من دختر یکسالش بود براش نوشت ازمایش خون چون خیلی وزن نمیگرفت 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۵سالشه باید بگیرم اخرین باریادم نمیاد اتفاقا قندواجبه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

دختر منم بردیم آزمایش بگیره یه دختره از بس کولی بازی درآورد دختر منم ترسوند و نذاشت دکتره بدبخت خودش خواست خون بگیره آمپولو فرو کرد تو بازوی خودش🤣

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من پسرم ۲ سالو ۱۰ ماهشه دلم نمیاد ببرم دخترم اولین ازمایشش ۸ سالگی بردم😣

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

۳سالگی بهداشت گفت لازمه ولی متاسفانه نبردم،۶سالشه، دخترمم که یکسالشه دوبار ازمایش گرفتم تاحالا،کم خونی داره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
اتفاقا منم چند روز پیش خودم گفتم یه آز چکاپ برای دختر ۴ سالم نوشت دکتر گفت ناشتا ببرش

منم باز باید ببرم دکتر دوباره بنویسه دوباره ببرم آزمایشگا🤕

پسر من چند بار که مریض شده آزمایش برای وجود عفونت گرفتیم ولی بدای کم خونی و قند و اینا نگرفتیم ازش

اهان منظورتون چکاپ هست 

پسر من ۱۵ سالشه ۱۱ سالگی یکبار هم ۵ سالگی انجام داد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
۳سالگی بهداشت گفت لازمه ولی متاسفانه نبردم،۶سالشه، دخترمم که یکسالشه دوبار ازمایش گرفتم تاحالا،کم خو ...

منم از دکتر رفتن متنفرم برلی معاینه پشم هم نبردم😭

من خودم هرسال چکاپ کامل و سونوگرافی کامل از شکم و کلیه و مثانه و سونوی سینه میرم یکبارم مامو گرافی رفتم . کلا ب نظرم واجبه حالا بچه ت گریه کرد آرومش میکردی ازمایششو میداد . ب نمونه گیر چ ربطی داره ک دکتر چی نوشته 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن