دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همسرم به فنا داده بله یک ماه بعد از تحویل خرد و خمیرش کرد طوری که درهای فابریک ماشین رو در آوردن ، در جدید گذاشتن
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
در رو عوض کرد؟ یعنی هیچ جوره صافکاری نمیشد؟ اینجوری که خیلی افت قیمت میخوره حداقل ۲۰۰ میلیون ...
حدود ۵۰ ملیون افت کرد البته فقط یک سمت ماشین درها رو عوض کردن
نه صافکاری نمیشد تو یه شب بارونی از تقاطع کناری یه ماشین بدون برف پاک کن صاف رفت وسط ماشین شوهرم 😑
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
حدود ۵۰ ملیون افت کرد البته فقط یک سمت ماشین درها رو عوض کردن نه صافکاری نمیشد تو یه شب بارون ...
وااااییی
ماله من سپر یه سمند بهش خورد خداروشکر فقط سپرش بود گلگیرش اینا نبود وگرنه رنگش میرفت بازم افت قیمت میکرد فقط صافکاری بدون رنگ و پولیش میخواد و فوقش قلم گیری ساذه