2777
2789

بچم کلاس اوله خیلی اذیت میکنه سرمشق واسش بنویسم میشینه مینویسه روخونی میکنه دیکته هم ب سختی مینویسه ولی وقتی ی جمله یا حتی کلمه بهش میگم ک بنویسه نمیتونه هم بخونه هم بنویسه خودش به تنهایی نمیتونه چیزی بنویسه

مث ی بچه ی نرمال نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پسرم خیلی دیر یاد میگیره بارها عدد یک و دو و سه را بهش یاد دادم بازم اشتباه میگه شاید بیشتر از  صد بار تکرار و تمرین باز یاد نمیگیره پیش دبشتانیه

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

به نظرم پیام بده به معلمش اون تجربه اش بیشتره قطعا چون تو این سالها مثل پسرت دیده می‌تونه راهنمایی آت کنه منم پیام دادم گفتم پسرم مشکل یادگیری داره گفت نه تمرکز و توجه نداره 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
به نظرم پیام بده به معلمش اون تجربه اش بیشتره قطعا چون تو این سالها مثل پسرت دیده می‌تونه راهنمایی آ ...

معلمش مدیرش معاونش میگن تاحالت همچین بچه ای ندیدیم😭

از غصه دارم ویوونه میشم

معلمش مدیرش معاونش میگن تاحالت همچین بچه ای ندیدیم😭 از غصه دارم ویوونه میشم

غصه نخور باورت میشه منم دغدغه این روزهامه مشکل پسرم مدیر پسر منم جوری با ما برخورد کرد که انگار پسرم خاصه می‌خوام ببرمش روانشناس کودک تست adhdبدع 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
نشانه ها رو همه رو میشناسه ولی موقع نوشتن ک ویکته میگم نمیتونه ترکیب کنه

باهاش کار کن‌‌هنوز زوده .تو خودت تو نه‌ماه میتونی زبان چینی یاد‌بگیری؟یاد میگیره کوچیکه هنوز.کتاب کار براش بخر.پیج کلاسای اول اینستا رو براش فالو کن کلیپاشو نشونش بده