2777
2789
عنوان

شوهرم نفقه بچه رو بیشتر میریزه بنظرتون از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منم گفتم چ جور دلت اومد با بچه اینجوری کنی 

دورت بگردم وقتی نمیخوادت چرا خودتو  کوچیک میکنی  بخاطر بچه بگدر ازش زندگی شادی شروع کن مشکل ما زنا اینه فکر میکنیم بعد طلاق همه چی تموم میشه ولی ن  دورت بگردم زندگی شاد و مفرحی بعد طلاق واسه خودتو بچت درت کن قویی باش خدا باتوعه

انشاله که برگردی به زندگیت عزیزم برات دعا میکنم شایدم شوهرت پشیمون شده میخواد دلتو بدست بیاره بچه ...

عزیزم بیخودی امیدوارش نکن  این بنده خدا الان تو ذهنش این نحف تورو بزرگش میکنه بعد جداشدن براش سختتره شوهرش اگه میخواست  برگرده بهش تقاصا طلاق از سمت آقاس خب درخواستشو پس میگرفت

عجب چ مار موزیه این بشر

فقط گفت انقدر ریختم بگو پدرش هستی و بیا ببر بچه ات را ببین چقدر هزینه دارد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
انشاله که برگردی به زندگیت عزیزم برات دعا میکنم شایدم شوهرت پشیمون شده میخواد دلتو بدست بیاره بچه ...

هنوز حضانت شو نداده اوایل میگفت میدم الان نمیدونم میخواد چیکار کنه

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  

خدا کمکت کنه پشیمون بشه ازکاری کرده انشالله برگردی سرزندگیت یه زندگی باآرامش ؟؟؟ منم جداشدم با ۳تابچه دباره ازدواج کردم پشیمونم ازانتخاب نادرستی کردم هیچ عشقی عشق اول نمیشه

خدا کمکت کنه پشیمون بشه ازکاری کرده انشالله برگردی سرزندگیت یه زندگی باآرامش ؟؟؟ منم جداشدم با ۳تابچ ...

ممنون عزیزم الان بچه ها پیش شما هستن؟

بهش گفتی دوست داری زندگی کنی؟ چرا اینکارو کرده اخه؟ یعنی انقدر مصمم بوده به جدایی که مهم نیست شما می ...

آره گفتم ولی دیونه شده بود