2777
2789
عنوان

دخترخاله شوهرم تو اینستا بهش دایرکت خیلی بدی داده.

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 43 پست

خب شما که همه ماجرا رو نمی دونی

احتمالا موضوع اونطوری که جلوی شما جلوه می دن پیش پا افتاده نبوده که مادرشون هم میگن اسم روی دخترم گذاشتید و بعد زدید زیرش؟!!

شما خودت رو حساس نشون نده که فکر کنن خبریه!!

همسرتون چرا ایشون رو آنفالو نمی کنن؟!

چرا به ایشون جواب می دن؟ چرا بلاک نمی کنن؟!!

بزرگترش مامانشه که هنوز خودش ول کن داستان نیست. میگه اسم گذاشتین رو دخترم بدبختش کردین. ولی خانواده ...

وقتی کات کنید باهاش و ارتباطی نباشه دیگه چیزی نداره بیاد رو نرو بره ، مهم اینه همسرت گذشته ای ندار باهاش و رفتارش باهاش درست بوده اینم‌ درجا بیخود میزنه

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا باید دلت اشوب باشه  همسرت انقد اقاست  رک‌و‌راست هم بهت همه چیزو گفته  درصدی جا ...

اگه بلاکش کنم شوهرم می همه رفتم فضولی کردم

کلا مشکلی نداره برم سر وقت گوشیش

چون اثر انگشت منو هم روی گوشیش تعریف کرده ولی دیگه بدونه در این حده که میرم چتای خصوصیش رو می خونم ناراحت میشه یه چیزی بهم میگه

اگه بلاکش کنم شوهرم می همه رفتم فضولی کردم کلا مشکلی نداره برم سر وقت گوشیش چون اثر انگشت منو هم ر ...

اصن همسرت خودش باید بهت بگه وقتی کسی همچین پیامی بهش میده نباید پنهون کنه

من عاشق همسرم و‌زندگیم هستم (خدایاشکرت)🩷🌈
خودمم از این ناراحتم که چرا بلاکش نکرده. چیزی که دلمو آشوب میکنه همینه. 

ناراحت نباش شوهرت خواسته یه حرمتی بمونه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خب شما که همه ماجرا رو نمی دونی احتمالا موضوع اونطوری که جلوی شما جلوه می دن پیش پا افتاده نبوده که ...

دقیقا علت ناراحتی منم همینه

چرا بلاکش نمیکنه

من تمام موضوع رو از حرفایی که دوران دوستی تو چتای شوهرم خوندم حدس میزنم. دقیقا شوهرم اونجا بهش گفته بود که من از همون بار اولی که تو این حرفو پیش کشیدی بهت گفتم نه. من حتی یه روزم تو رو سر کار نذاشتم از همون روز اول حس واقعیم رو بهت گفتم. خواهرشوهرامم میگن خود خاله مون همه جا این حرفو پخش کرده ما چون یه بار قبلا خودمون زخم این مساله رو خوردیم(سر خواهر بزرگشون) هیچ جا حرفی نمیزدیم که یه اشتباه دوبار تکرار نشه. 

دقیقا علت ناراحتی منم همینه چرا بلاکش نمیکنه من تمام موضوع رو از حرفایی که دوران دوستی تو چتای شوه ...

به یه نحوی بد نیست اگر به خواهر همسرتون خیلی خلاصه و سر بسته موضوع رو بگید. چون می گید از زندگی شما دفاع می کنن. به هر حال اونها فامیل هستند و زبون هم رو بهتر متوجه می شن

آدم هر چقدر هم که به طرف مقابل اعتماد داشته باشه باید جانب احتیاط رو نگه داره

به یه نحوی بد نیست اگر به خواهر همسرتون خیلی خلاصه و سر بسته موضوع رو بگید. چون می گید از زندگی شما ...

با جمله آخرت خیلی موافقم عزیزم. یه مرد هر چقدرم خوب باشه وقتی بیست و چاری با وسوسه روبرو بشه ممکنه بلغزه اون وقت منم آدمی نیستم که دیگه ببخشم یا فراموش کنم. صد در صد طلاق می گیرم. هیمنجوری دستی دستی زندگیم از دست میره