2777
2789

بچه ها دلم آشوبه تو رو خدا بخونید و باهام مشورت کنید.

قبلا قرار بوده شوهرم با دخترخاله اش ازدواج کنه

پیشنهاد مادراشون بوده

بعد دیگه شوهرم نخواسته و نتونسته. وقتی بهش گفتم چرا گفت بچه بودیم می دیدیم مامانامون یه حرفایی میزنن ما هم تو عالم بچگی بودیم و حالیمون نبود، از وقتی دیگه بزرگ شدم و عاقل شدم هیچ وقت نتونستم واسه ازدواج به دخترخاله ام فکر کنم. هیچ کششی بهش نداشتم انگار خواهرم بود. گفت سربازیم که تموم شد دخترخاله ام اومد جلو و ابراز علاقه کرد ولی من داستان رو بهش گفتم. ولی اون قانع نشد و هر چند وقت یه بار اصرار می کرد.

می دونم شوهرم راست گفته چون وقتی دوست بودیم با هم یه بار گوشیش تو کیفم جاموند. تا بیاد گوشیش رو بگیره چند ساعت وقت داشتم فضولی کردم سرک شکیدم تو گوشیش و چت هاش با دخترخاله اش رو خوندم و دیدم حرفاش درست به نظر میرسه اصرار از سمت دختر خاله اش بوده. این نمی خواسته و حتی توی ه جمله ای به دخترخاله اش گفته بود من هیچ وقت سر کارت نذاشتم هیچ وقت بهت دروغ نگفتم از دفعه اولی که حرفش رو پیش کشیدی بهت گفتم مثل خواهرمی.

ولی دختر خاله اش گفته بود اگه با هم میرفتیم تو رابطه و با هم نزدیک تر میشدیم دیگه مثل خواهرت نبودم این بهونه بود که میاوردی. (منظورش از نزدیک شدن رابطه بود)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد ازدواجمون دیگه همه چی تموم شده بود. باز دیشب رفتم تو گوشی شوهرم دیدم تو دایرکت دوباره پیام داده

من فراموشت نکردم و آه من همیشه پشت سر زندگیته 

شوهرم نوشته بود خوبی؟ من دیگه زن دارم. دیگه ول کن این داستانو

اونم گفته بود نمی تونم. و بعد دوباره بحث رو برده بود سمت اینکه اگه میمودی به هم نزدیک بشیم دیگه به من حس خواهری نداشتی. شوهرمم دیگه جواب نداده

چیکار کنم؟ به شوهرم اعتماد دارم ولی خب دلم آشوب شده.

چقدر لجن 

بزرگتر نداره بگی جمعش کنن از زندگی مردم؟ بلاکش کنید قط ارتباط

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•