2777
2789
عنوان

شما اگه بهتون بگن.....🤔🤔🤔

166 بازدید | 26 پست

سلام عزیزم 😍

بچه ها من کیک تولد خونگی درست میکنم 

به نظرتون چه ایده ای بدم که فروشم بیشتر بشه؟

آخه اصلا فروش ندارم تقریبا😢

همه میرن از قنادی میخرن ارزون تر

درصورتیکه من قیمتمو بالا نمیگم اینقدری خب

حالا بنظرتون اگه بگم شمع تون رو به عنوان هدیه خودم میدم خوبه یا ضایه اس؟😅

می‌خوام نظر شما رو هم بدونم

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀

عالیه

تهران هستید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تولد همسرم نزدیکه . 

یک کیلو کیک خانگی نزدیک ۴۰۰ درمیاد و قنادی ۲۳۰ 

جدا اختلافش زیاد نیست 🥲 

بنظرم تخفیف بذار نمونه کار بذار ارسال رایگان بزن

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عالیه تهران هستید؟

نه عزیزم اگه اونجا بودم که عالی بود😢😅

کاشانم

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
چنده قیمت پایه کیکات؟

کیلویی ۲۰۰🥲

یه کانال بزن ازمراحل پخت ومواداولیه وفیلینگ گذاری عکس بذاروباکیکای آماده قنادی مقایسه بکن

ازمضرات ژل فلوکسی براشون بنویس 

قرعه کشی وتخفیف کوچولوبذار 

واسه اشانتیون مثلادوتاجارکیک بهشون بده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه عزیزم اگه اونجا بودم که عالی بود😢😅 کاشانم

الهی کسب و کارت پررزق 

اتفاقا شهرستان ها در مورد این اشانتیون ها بیشتر استقبال میکنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تولد همسرم نزدیکه .  یک کیلو کیک خانگی نزدیک ۴۰۰ درمیاد و قنادی ۲۳۰  جدا اختلافش زیاد نی ...

آخه دارم با کمترییین سود ممکنم میدمنمیصرفه کمتر اصلاکجایین نزدیک ۴۰۰😱

کیلویی ۲۰۰🥲

نسبتا واقعا ارزون میگی بیرون نزدیکای ۵۰۰،۶۰۰ میگیرن بابتش

من میگم تو نیاز به تبلیغ و دیده شدن داری برو کیکات رو داخل اسنپ فودی یا باسلام و دی.جی کالایی جایی بزار به عنوان کیک دست ساز خونگی

مطمئین باش واسه امتحان کردنم که شده بقیه ازت میخرن و فروشت بالا میره بعدم مشتری ثابت میشن

ببین مغازه های اطرافت نمیخرن ازت.

شوهرم نمی‌ذاره دوس نداره ببرم مغازه و کافه 😐

تولد همسرم نزدیکه .  یک کیلو کیک خانگی نزدیک ۴۰۰ درمیاد و قنادی ۲۳۰  جدا اختلافش زیاد نی ...

۱کیلو۴۰۰نیست که مگراینکه تزئینات خاص وفوندانت داشته باشه 

کیکای قنادی باژل فلوکسی درست میشن که کلی عوارض داره .ولی خونگی هاباتخم مرغ درست میشن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یه کانال بزن ازمراحل پخت ومواداولیه وفیلینگ گذاری عکس بذاروباکیکای آماده قنادی مقایسه بکن ازمضرات ژ ...

کانال زده بودم پاک کردم وقتی نمونه کار نداری نمیشه هی الکی کیک درست کنی که😢

کلی مواد حروم میشه همش نمی‌تونیم کیک تولد بخوریم خودمون😅