2777
2789
میگن پسرا بعدا تو دعوا میگن خودت اومدی  خودت شوهری بودی و اینا

نه دیگه کسی که تو همچین سایتی میاد معلومه جنبه داره به فرض اگه هم نداشت باید زبون جواب دادن داشته باشی 

بگی حضرت خدیجه هم خودش از پیامبر خواستگاری کرد 

هم زن هم مرد هر دو دنبال تشکیل خانواده هستن نیازی هست که خدا برای ذات انسان قرار داده 

وقتی دختر باشی بشینی تو خونه هزارتا خواستگار هم داشته باشی که هیچکدوم معیارات و ندارن مجبوری دیگه خودت دنبال فرد مناسب بگردی 

چطور به دخترا میگن شوهری به پسرا نمیگن زنی 🥲

سلام خوبید منم والا ازدواج نکردم واین که کار خانه میکنم دیگه وقتم نمره بیرون کار کنم 

❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم خیلی میترسم 

توکل به خدا کن با هرکسی هم اشنا شدی سوال اول ازش بپرس نظر شما راجع به دخترایی که برای ازدواج تو سایت ثبتنام میکنن چیه 

هرجوابی داد دستت باشه اگه به امید خدا باهاش ازدواج کردی و خدای نکرده یروز اون مدلی باهات حرف زد جوابش و بکوب تو مغزش 😁

میگن پسرا بعدا تو دعوا میگن خودت اومدی  خودت شوهری بودی و اینا

خب خودشون هم ثبت نام کردن

منم ثبت نام کرده بودن

ولی بدرد نمیخوره سخت پسندن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
هر کی این حرفو بهتون زده ادم با تجربه و سرد و گرم چشیده ای بوده 

اره ولی بعضیا هم میگن شما اونجا فقط آشنا میشی 

مثلا گروه تلگرام 

اما باید شناخت رو خودت به دست بیاری 

فرقی نمیکنه مثلا یکی با یه پسر ۲ سال دوست میمونه بعد ازدواج

این بد نیست 

چرا این بد شده؟

اره ولی بعضیا هم میگن شما اونجا فقط آشنا میشی  مثلا گروه تلگرام  اما باید شناخت رو خودت ...

امیدوارم هر چی خیره و به صلاحت هست همون براتون اتفاق بیفته و بهترینها تو زندگی نصیبت بشه 

شما از شرایط زندگی خودت بهتر خبر داری طبق همون پیش برو و امیدوار باش