2777
2789
عنوان

مامانا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 36 پست
در خانواده نداشتید

نه از طب سنتی کمک بگیر فک کنم دنبه و یه پودری رو قاطی میکنن و به کمرش میمالن که شب ادراری رو درمان میکنه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی خواهر زاده منم همینجور بود 

الان ۹سالشه .۶ماهی میشه پوشک نمیبنده 

برد دکتر از کلیه و مثانش سونوگرافی کرد مطمئن شد سالمه یه اسپری داده موقع خواب میزنه به بینیش 

نصفه شب بیدار میشه و خودش میره دستشویی 

فقط گلم بابت این موضوع یوقت بچتو دعوا نکنی که بدتر میشه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

یکی از اقوام نزدیک همسرمم بچش ۶ سالشه شبا پوشکش میکنه 

من خودم بچم‌کوچیکه اونروز میگم اخه چرا هنوز پوشکش میکنن دیگه باید تا الان حتما از پوشک میگرفتینش

شبا مایعات میوه نده بهش 

خاسنی یه دکترم ببر برا شب ادراریش

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
تا چند سالگی پوشک میشد

۶ماهی میشه دیگه شبا پوشک نمیبنده 

طفلی خودش میرفت تو حموم میپوشید و میرفت میخوابید 

پوشک شورتی استفاده میکرد 

ولی زودتر پیگیر درمان باش 

یمقدار گرمیجات بهش بده .ماست هندوانه خیار آب زیاد بعدظهر به بعد بهش نده 

پهلوهاشو گرم نگه دار 

شبا با استرس و ناراحتی نخوابه 

عزیزم اشکالی نداره خیلی بهتر از این بود که شب با استرس بخوابی یا خونه مردم خودشو خیس کنه....ولی همیشه مهمونی میری یه دونه بزار توکیفت و یواشکی پوشک کن....بنطرمن که تو بچه ها طبیعیه....خودت بگو گاهی شبا یکم آب بخوره ممکنه خیس کنه.از این به بعدم اگر ازت پرسیدن  بهشون بگو اوکی شد و دیگه نداره.که راجع بهش حرفی نزنن

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
۶ماهی میشه دیگه شبا پوشک نمیبنده  طفلی خودش میرفت تو حموم میپوشید و میرفت میخوابید  پوشک ...

مامانش تا نه سالگی پوشک می کرده

برای مسافرت عروسی یا روضه شب چی کار می کرد

در روز پوشک میشد

نه فقط شبا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
مامانش تا نه سالگی پوشک می کرده برای مسافرت عروسی یا روضه شب چی کار می کرد

نه عزیزم میگم پوشک شورتی استفاده میکرد خودش میرفت قایمکی میپوشید مثل شو ر    ت و بعد میخوابید 

مسافرت ،خانه مادربزرگ موندنیم همیشه تو کیف وسایلاش خودش برمیداشت