2777
2789
عنوان

میخوام طلا بفروشم باهاش لباس بخرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوست داری بری خرید،هیچ اشکالی نداره،منم کاری که خودم دوست دارمو میکنم

اتفاقا با خوندن تاپیکت یاد یه چیزی افتادم.

داشتم تلفنی با یه دوست و همکلاسی حرف میزدم،کفتم مانتوز خودتو ازکجا خریدی؟ برگشت گفت فلان جا، ولی نرو اونجا تو نمیتونی بخری............

بعدهم گف منظوری نداشتم و فلان. ولی برامن مهم نبود،من خودمم بکشم بعضی ها بازم حرف میزنن....

به نظر من شما به باکلاسی خودت ادامه بده.

چرا بخوای همرنگ اونا بشی.

اعتماد به نفس داشته باش و پس اندازت که طلا هست و خراب نکن. حیفه

حالا یه بار طلا فروختی دادی لباس.

دو ماه دیگه از مد بیفته چی؟

دیگه چی میخوای بفروشی.

باور کن زندگی اونایی که بلاگر هستن با تبلیغات میچرخه که مدام مد عوض میکنن. یا نهایت بچه های دهه ۸۰ اقتضای سنشون هست. و اینا نمیتونن بدون مد و فضای مجازی پیش برن. شما چرا؟؟؟؟؟؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
بخدا وقتی میشینم پا حرفاشون دلم میخواد همیشه تنها باشم

اینستا رو محدود کنید همه اینایی که تو اینستا دم از خوشبختی میزنن روی واقعی زندگیشون رو به شما نشون نمیدن و‌شما باطن زندگیشون رو نمی بینی فقط ظاهر رو میبینی ادمی که خوشبخت باشه هیچ وقت خوشبختیشو جار نمیزنه 

خب وضعت خوبه نیازی نیست طلا برخی ..هرماه یه تیکه بگیر برادل خودت ..عکس گذاشتن هم کلا نمیپسندم کارچیپ ...

خب منم همین کارو میکنم ولی مثلا بم گفتن وای عروس فلانی خیلی باکلاسه هیچکس به پاش نمیرسه، چرا چون عکس میذاره تو اینستا که دیده بشه با لباس آنچنانی، من بهترین جاها رفتم از خودم عکس ننداختم چون فقط میخوام از زندگی لذت ببرم.

بش میگم بابا کلاس تو این چیزا نیست دوباره یه چیز دیگه میگه