2777
2789
عنوان

خانم های بچه دومی بیایند

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 58 پست

من از سیسمونی خودم گهواره دارم برای نینی دومم استفاده میکنم

تخت و کمد برای دومی فعلا نمیخرم 

کریر و صندلی بچه و خشک کن و کالسکه و جامپر و سرهمی بیرونی و چند تا لباس مهمونی نو و قنداق فرنگی و ست رختخواب مدل دار دارم از اولی

شیشه شیر و پستونک و حوله و لوازم شوینده و سه تا بادی، سه دست لباس سایز ۱-۳ ماه، کلاه ، پتو نوزادی ، روکش نو برای پتو و لحافش، جوراب ، پوشک سایز ۲ میخرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی قبول کن اینجا جاش نبود به اسی'پیشنهاد بدی برای نی نی اینا رو بزاره خب میگی آره بخدا یعنی واقعا ...

بخدا راس میگم اسم زنموم گلذاره.بعد تو فامیلم شوزب داریم.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای چقد خندیدم

بخدا راس میگم اسم زنموم گلذاره.بعد تو فامیلم شوزب داریم.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای چقد خندیدم

والا شوزب مگه خزانه دار دوران خلافت یزید نبود تو کوفه ؟'تو سریال معصومیت از دست رفته امین تارخ بازی میکرد نفششو😂

من حتی لباسای بچه اولمم نگه داشتم زیادم براش خریده بودم.الان لوازم بهداشتی گرفتم مث شامپو صابون،گوش پاک کن،ابر وان حموم وشیشه شیر،پستونک، ساک لوازم جدید و فلاکس آب جوش گرفتم.بقیه چیزارو دارم.

اره اسی دیدی اسم بدی نیست.به اینداش فک کن

آخه بچش دختره شوزب اسم مرده 😂

درضمن آدم خوبی نبود اول محب حضرت علی و اهل بیت بعد بواسط ازدواج با یه زن یهودی به زن باردارش تهمت رابطه نامشروع زد و از خونه بیرونش کرد آخرشم رفت تو دربار یزید و پسرش بدنیا اومد بزرگ شد عاشق دختر زن یهودی شد آخرشم خودش پسرشو کشت

آخه بچش دختره شوزب اسم مرده 😂 درضمن آدم خوبی نبود اول محب حضرت علی و اهل بیت بعد بواسط ازدواج با ی ...

خب دختر باشه میزایم امنه.امنه گل منه آق پاچین آلام سنه.🤣🤣🤣🤣🤣

2810