2777
2789
عنوان

برای ی پسر داشتی میمردی نگو بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 25 پست
گلمم دارم میگمم رفیق فابش و کل رفیقاش بهم پیشنهاد دادن خودشمم میدونه  نمیخامم بگم خوشگلم ولیی ...

میدونم عزیزم این و خودمم تجربه کردم شانسه دیگه تو نمیخوایش اون میخوادت تو میخوایش اون نمیخواد

منم بعضی وقتا از کم عقلی احساس میکنم شاید زشتم که خوشش نمیاد😂 ولی واقعااا ربطی نداره

ارتباط و صحبت کردن  برقرار کردن هم مهمه  روزانه چشاش ب خیلیای دیگ میخوره که ارتباط چشمی برقرار میکنن و احساس غرور بهش دست میده

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههه بیین اون فک میکنه من بچم چون یسری جریان ها پیش اومده ک فک میکنه قابل اعتمادنیتسم مننن..  ...

شاید کس دیگه ای تو زندگیت بوده

شاید کس دیگه ای تو زندگیت بوده

ارع تو زندگیش بودع کلا اینو میدونمم آخر سر محتاج خودم میشهه چون کسی جز من نمیتونههه درکش کنه براش همه چیز باشه دقیقا زمانی ک هیجکش و نداره به من احتیاج پیدا میکنه 

ولی من جز اون هیچکس تو زندگیم نبودع امیدوارمم بتونیم خودمو قانع کنمم ک اون مناسب من نیس

ارع تو زندگیش بودع کلا اینو میدونمم آخر سر محتاج خودم میشهه چون کسی جز من نمیتونههه درکش کنه براش هم ...

مطمئنی قبلا ب کس دیگه ای حس نداشتی؟

چطوررر؟  ن اولین بارم بوده  اینکه میگمم بچه بودم چون خانوادم دخالت کردن و اینا

معمولا کسایی که حساسن از عشق های قبلی خیری ندیدن

نههه بیین اون فک میکنه من بچم چون یسری جریان ها پیش اومده ک فک میکنه قابل اعتمادنیتسم مننن..  ...

خب تو چرا خودتو بهش نزدیک میکنی