2777
2789
عنوان

اسم محیا برا دختر ۲۵ ساله قشنگه ؟؟

241 بازدید | 20 پست

میخام عوض کنم اسمم رو بین محیا و مهتاب و شبنم و .. موندم ولی محیا خیلی آسون تلفظ میشه و بدلمم نشسته زیادم عجیب غریب نیست ک ثبت احوال گیر بده نظرتون؟

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

قشنگه

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه

منظورم محیاست

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

محیا❤️

بلاخره یچی میشه دیگه ... تحمل کن دوست خوبم ، میگذره ... برا منم گذشت و میگذره ... دلم خوشه به بودن دو تا دخترام ❤️❤️                       اگه احیاناسوالی درباره ریاضی یافیزیک داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 🌿
چه عیبی داره؟ اما مهتا یا مهتاب یا مه یاس رو بیشتر دوست داره با🌙میونه خوبی دارم😊

قشنگه 😍 اما چون مذهبی نیست میگم شاید قبول نکنن بعد برا بقیه هم یدفه تغییر عجیبی هست وگرنه خودم ایلماه هم دوست دارم 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
2810