2777
2789
همین علوم تربیتی برو بعدا هم میتونی معلم بشی

واقعا؟

نگا من کنار دانشگاه میخام برم سرکار بعد پرسیدم گفتن دانشکاه هفته ای ۳ روزه ۴ روز دانشگاه نیست .میگم اون روزا بخونم برا سال بعد فرهنگيان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گل دختر جای فرهنگیان برو سرکار همین دانشگاه هم اوکی کن خوب درس بخون بعدا از طریق ماده ۲۸جذب آموزش ...

ینی کلا فرهنگیانو بیخیال شم؟

من ی اخلاق بد دارم از الان ب فکر چن سال بعدم میترسم ۴ سال دیگ آزمون بردارن

ینی کلا فرهنگیانو بیخیال شم؟ من ی اخلاق بد دارم از الان ب فکر چن سال بعدم میترسم ۴ سال دیگ آزمون بر ...

نه نمیگم بیخیال بشو

جای فرهنگیان از طریق ماده ۲۸معلم بشو

الان منطقی ترین راه همینه با توجه به شرایطتت

نه نمیگم بیخیال بشو جای فرهنگیان از طریق ماده ۲۸معلم بشو الان منطقی ترین راه همینه با توجه به شرای ...

باشه عزیزم ولی میگم ی امتحان کنم 

من سرکار نیمه وقت میخام برم بعدش دانشگاه هم هفته ای س روزه ۴ روز نصف روز بیکارم 

اون روزا از مهر شروع کنم بخونم

اگه اینطوریه چرا سرکار نمیری و باز برای کنکور نمیخونی؟

مبترسم سال بعد قبول نشم و یسال دیگ عقب بمونم بعد اینکه سنم متولد ۸۱

میترسم شرایط سنی بشه ۲۲

بخاطر همین دوس دارم زیر دستم یچی باشه حداقل تون نشد اینو ادامه بدم 

اره فقط واحد کم بردار در حد ۱۴تا یا ۱۶تا که بتونی  فقط درجریانی دانشگاه سراسری هزینه انصرافی د ...

آره باید کم بردارم 

حالا ببینم چی میشه شاید اصلا رفتم و بیخیال فرهنگیان شدم

و تلاش کردم توی ۳ سال تموم کردم بعدش آزمون میدم