2777
2789

خودش درخواست طلاق داده ب پسرم بلند داشت میگفت بزار رای قطعی دادگاه بیاد میخواست ی جورایی ب من بفهمونه بنظرم احساس پشیمونی داره ولی نمیگه نظرشما چیه ؟شایدم من خیالاتی شدم 

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بی احساس راجب پسرتون حرف می زنید مردها درصورتی طلاق می دن که شرمنده خانم روابط دیگری داشته باشه یا ناسازگار باشه به رفتار خودتون توجه کنید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
چقدر بی احساس راجب پسرتون حرف می زنید مردها درصورتی طلاق می دن که شرمنده خانم روابط دیگری داشته باشه ...

متوجه منظورتون نشدم ؟شوهرم درخواست طلاق داده من نگفتن این جمله رو شوهرم گفت

پسرت چند سالشه؟

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چقدر بی احساس راجب پسرتون حرف می زنید مردها درصورتی طلاق می دن که شرمنده خانم روابط دیگری داشته باشه ...

عزیزم قضاوت نکن شما مگه از زندگی من خیر داری مشکلات شوهرمو میدونی ؟

خیالاتی شدی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

آهان پس شما درخواست طلاق دادید بچه گناه داره ها این کشمش ها نابودش می کنه می خواست می آمد دنبالتون 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

حضانتو چیکار کردی

اسی فقط بهت بگم حضانت پسر تا ۷ سال با مادرشه 

حضانت سال به سال هم اصلا نداریم

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

۶ سال

خدا برات پسرت رو نگه داره 🤲

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

با اينكه دلت پيش پسرته ولي به دروغ به شوهرت بگو بچه رو تو بايد نگه داري و من هفته اي يه بار ميام ميبينمش . اينجوري باورش ميشه كه به وسيله ي بچه نميتونه ازت امتياز بگيره .