گل۱۰محبوبه۴شب مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5028 عنوان شوهرم میگه حضانت سال بسال بهت میدم مگه حضانت سال بسال داریم؟ 225 بازدید | 30 پست مگه ی همچین چیزیی داریم؟ زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی 1403/01/30 | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7350 بله داریمولی داره شمارو گول میزنه که حضانت دائم نده شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
گل۱۰محبوبه۴شب مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5028 بله داریم ولی داره شمارو گول میزنه که حضانت دائم نده خوب الان من چی کار کنم؟یعنی میخواد حضانت اینجوری بده که بچه رو ازم بگیره؟یا میخواد اذیتم کنه؟ زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی
گل۱۰محبوبه۴شب مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5028 بگو داعمی بده اگه نده چیکار کنم ؟ زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7350 خوب الان من چی کار کنم؟یعنی میخواد حضانت اینجوری بده که بچه رو ازم بگیره؟یا میخواد اذیتم کنه؟ اره میخاد اذیتت کنهبگو فقط حضانت دائم وگرنه بچه برای مدرسه ثبتنام کردن خروج از کشور واس همه کاراش به مشکل میخوره شمام تو دردسر میندازه شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
sogoli_baba عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4384 میخاد اذیتت کنه باهاش راه بیاییبگو دائم آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
گل۱۰محبوبه۴شب مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5028 اره میخاد اذیتت کنه بگو فقط حضانت دائم وگرنه بچه برای مدرسه ثبتنام کردن خروج از کشور واس همه ... خوب اگه سال بسال بده تو ثبت نام مدرسه چ مشکلی پیش میاد؟حضانت موقتی که بهم داده تاریخشو عمدن وکیل ش اشتباه نوشته الان باید چیکار کنم ؟ زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی
گل۱۰محبوبه۴شب مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5028 میخاد اذیتت کنه باهاش راه بیایی بگو دائم با چی راه بیام عزیزم؟ زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی
sogoli_baba عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4384 با چی راه بیام عزیزم؟ شوهر نکنیشرط بزاره قبول کنیاصن تو ثبت نام بچه و بردنش ب اینور اونور ب مشکل میخوری آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7350 خوب اگه سال بسال بده تو ثبت نام مدرسه چ مشکلی پیش میاد؟حضانت موقتی که بهم داده تاریخشو عمدن وکیل ش ا ... خب نمیخاد سال به سال بده داره گولت میزنه بگو همون دائم بده شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
گل۱۰محبوبه۴شب مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5028 شوهر نکنی شرط بزاره قبول کنی اصن تو ثبت نام بچه و بردنش ب اینور اونور ب مشکل میخوری خدالعنت ش کنه بنظرت چیکار کنم؟ زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی
گل۱۰محبوبه۴شب مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5028 خب نمیخاد سال به سال بده داره گولت میزنه بگو همون دائم بده چیکار کنم عزیزم؟ زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7350 چیکار کنم عزیزم؟ برو درخواست حضانت دائم بده مدرکی از شوهرت داری که بگی صلاحیت نگه داری بچه نداره؟ شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…