2777
2789
عنوان

حالم گرفته شد😕کزاشم اخرین بازدید اینستاشو بسته😕🤕🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهل دختر بازی و اینا فکر نمیکنم باشه تا حدودی میشناسمش فامیل نزدیکمه

کار ندارما اماااا منم ی زمانی راجب کراشم این فکرو میکردم تازه مال من یطور وانمود میکرد انگار کلا راجب چیزی ب اسم دختر فکرم نمیکنه و مغروره تا سرحد مرگگگگ😂تهش فهمیدم هرروز با دخترا دانشگاهش میره ددر دودور😂

اره💔😂

به به 

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
کمتر چک کنم که چی بشه😕😂 چرا نمیخواد ببینه؟

کمتر چک کنی بهتره هی چک کنی یجوریه انگار هی کششت بیشتر میشه چون خودم یکیو چک میکردم تجربه دارم😂چندتا احتمال داره اخه مثلا ممکنه با چند نفر چت کنه بعد میخواد ضایع نباشه .یا نمیخواد طرف بفهمه این هی انلاینه و منتظره . یا یه موقع میبینی دختره بسته انلاین بودنشو اینم لج کرده بسته …احتمالات زیادهههه

وِلَکِن اصلا درگیر این چیزا نباش، درگیر چیزای مهم تری درباره ی مثلا اون شخص باش، از من گفتن چون من ...

من میخوام فراموشش کنم چون خودم نامزد دارن ولی نمیتونم 💔

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
منم یه زمون اینجور بودم. ولی اونجور که فکر میکنیم نیس. من مثلا شب اب خوردنی یکم چک میکنم میخابم. ...

چجوری بودی عریزم؟

کراشت چی شد؟هموزم تو فکرشی؟

چند سالت بود اون موقع(

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
دست خودم نیست🥺 تاپیکامو بخون💔

عزیزم خوندمشون🥺چرا اولش مخالفت نکردی وقتی دیدی دوستش نداری 🥺؟ اما اینجوری که گفته بودی اوایل دوستش داشتی 🤦‍♀️چیشد که حست عوض شد؟ شاید بخاطر همینه که رو یکی دیگه کراش داری و دلت پیش اونه، 

الان قصدت چیه میخای چیکار کنی؟ کاری میتونی بکنی؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
نه مرسی فعلا نمیخوام💞😂 کراشه قبل نامزد بود ولی کسی در جریان نیست🥲💔

من یبار به همسرم خیانت کردم همسرم منو بخشید ولی خودم از خودم متنفرم

خدایا  ازت میخوام مواظب عشقم باشیm