2777
2789
خب خود مسئولین گفتن..نهایتا یک سال دیگه با ماده ۲۸ معلم استخدام میکنن و از الان زیر ساخت ها رو آماده ...

اگ اینجوریه پس چرا این رشته ها داتشجو میپذیره؟ینی قراره اینهمه آدم بیکار بمونن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عریزم من کلا ی هفته مونده چجوری بخونم اخه

بخدا توکل کن....انشالله قبول میشی....ولی اگه خدای نکرده قبول نشدی پشت کنکور بمون و خوب بخون...البته اگه هدفت فقط و فقط معلمی هسن وگرنه یه عالمه رشته دیگه میتونی انتخاب کنی که اونها هم آینده خوبی هم دارن....مثل حقوق و حسابداری

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

2805
بخدا توکل کن....انشالله قبول میشی....ولی اگه خدای نکرده قبول نشدی پشت کنکور بمون و خوب بخون...البته ...

وای نمیتونم بمونم 

ن حقوق ک اصلا حسابداریم هیچ

من امیدم علوم تربیتی بود بدبخت شدم

وای نمیتونم بمونم  ن حقوق ک اصلا حسابداریم هیچ من امیدم علوم تربیتی بود بدبخت شدم

عزیزم خب خودت پرسیدی پشت کنکور بمونم یا نه؟😶‍🌫️

ببخشید اگه ناراحتت کردم🤕....همین یک هفته رو یکم معارف و هوش بخون انشالله قبول میشی...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

چون گفتید سال بعد نیمه وقت سرکارید و اگه فرهنگبان بخونید با درس سال سختی میشه چون با شرایطسنی تون احتمالا اونجور ک‌من شنیدم و مطمعن نیستم سال بعد اخرین سال کنکور فرهنگیان میتونید ثبت نام کنید

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
ن بابا خاهش میکنم  فقط حالم خیلی بده خدا خودش یکاری کنه برام

انشالله به آرزوهات برسی ولی عزیزم خیلی جوونی...یه عالمه راه جلوی روت هست..ذهنت رو محدود نکن و به راه های جدید فکر کن....هم سن من بشی حسرت جوونی رو میخوری عزیزم

انشالله به آرزوهات برسی ولی عزیزم خیلی جوونی...یه عالمه راه جلوی روت هست..ذهنت رو محدود نکن و به راه ...

عزیزم رشته شما چیه؟

اصلا ب هیچ چی نمیتونن فکر کنم شرایطم سخته فقط باید از طریق درس یچیزی بشم 

چون شرایط سختی دارم امیدم ب فرهنگیان بود ک اونم ی هفته مونده 

و بعدشم خاستم علوم‌تربیتی بردارم ک اینجوری گفتن

چون گفتید سال بعد نیمه وقت سرکارید و اگه فرهنگبان بخونید با درس سال سختی میشه چون با شرایطسنی تون اح ...

پس من همکن علوم تربیتی بزنم و در کنارش کار کنم 

کنار اینا توی روزای خالی برا فرهنگیان میخونم

اره 

بسپر به خدا تلاشتو کن‌خودش درست میکنه یه جور ک‌نفهمی چ شد

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
عزیزم رشته شما چیه؟ اصلا ب هیچ چی نمیتونن فکر کنم شرایطم سخته فقط باید از طریق درس یچیزی بشم  ...

عزیزم من دیروز نتونستم جوابت رو بدم الان میگم..

من خیلی از شما بزرگترم ...سالی که کنکور دادیم اصلا دانشگاه تربیت معلم پذیرش نداشت و تمام دانشگاه های تربیت معلم رو جمع کردن.(فرهنگیان الان)..برخی مشاورهای های ناآگاه به ما وعده و وعید دادن که بعد اینکه درستون تموم شد قراره از رشته های علوم پایه برای دبیری معلم بردارن که خب در واقع دروغی و سررابی بیش نبود...منم که عاشق دبیر زیست شدن بودم رشته زیست شناسی رو خوندم که نه تنها دبیر نشدم بلکه هیچ ارگان و کارخانه و ...هرگز برای استخدام ما رو نخواستن و آینده ام نابود شد(شیمی و  ریاضی ها بازم به تعداد محدود استخدام شدن )...ای کاش اون زمان مسیر و رشته دیگه ای انتخاب میکردم ....الانم آزمون استخدامی شرکت کردم ولی نخوندم و اونم احتمال زیاد قبول نمیشم(برام دعا کن)

خلاصه حرفهای دیروزم برای ناراحت کردنت نبود فقط خواستم تجربه تلخ انتخاب اشتباه من رو نداشته باشی‌... و خیلی با دقت و آگاهانه انتخاب رشته کنی..

از ته دل دعا میکنم به آرزوهات برسی و بهترین ها برات اتفاق بیوفته ...برای منم دعا کنی لطف کردی😍

2810