2777
2789
قبل تولد یک سالگی بود فکر کنم دخترا زودتر به حرف میان نگران نباش

نه عزیزم ربطی به دختر پسر نداره کاملا به هوش بستگی داره من داداشم ی ساله به حرف اومد الانم هوشس از همه ما بهتره

تو برای من فرق داری با همه دنیا ومن عاشق این حس تبعیضم💏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلاغ پر بازی میکنیم پرش و میگه قشنگ بهش میگم تا تاب عباسی و خودش میگه چشم چشم دو ابرو هم کاغذ و خودک ...

دخور من کلاغ پر باش بازی میکنم هرچی میمره رو میگه پر مثلا میگم قابلمه میگه نپر.

تاب تاب عباسی ...

عروسک قشنگ من..

ی دختر دارم شاه نداره‌..

و چند تا شعر دیگرو کانل میخونه

بازم باهاش تمرین کن مثل دست بزار رو چیزای مختلف بپرس این چیه بینشونم به خودت اشاره کن بگو این کیه یا چیه . شاید با یه کلمه دیگه شما رو بشناسه مثلا اسم کوچیکتون

خدایا ممنونم واسه هدیه ت قول میدم خوب نگهش دارم

دخترم من نه ماهگي اسم باباش گفت هنوزم كه بيست ماهش باباش با اسم صدا ميكنه شايد پسر تونم اينطوريه اما مامان ميگه

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم
چقد ني ني سايت بچه هاشون نابغه هستن مديونيد فكر كنيد منظورم شخص خاصي    

اگه منظورتون من هستم واقعا زشته اینجور حرف زدن 

هیچ دلیلی نمیبینم بیام اینجا دروغ بگم باید بهتون بگم که من تو بارداریم هپارین میزدم و هپارین هم خیلی تو هوش بچه ماثره همه مث شما بیکار نیستن بیان دروغ بگن

دوستمون داره از نگرانيش وراه حل حرف ميزنه زشت حركت شماست كه در مقابل نگراني هاي يه مادر قربون صدقه نابغه ات ميري كه تازه خبر نداريد به زبان اينگليسي كمتر از سن بچه شما داره حرف ميزنه دوست عزيز برو يه تاپيك جداگونه بزن واز نبوغ هركي دوست داري حرف بزن وقربون صدقه برو ولي نه جايي كه مادري نگران داره سؤال ميپرسه 

2810