2777
2789
پسر من تقریبا ۵ سالش که تموم شد دیگه کامل حرف میزد و الان خیلی خیلی خوب شده و کاملا عادیه البته کلاس ...

خدا پسرتون رو حفظ کنه ، پسر من الان ۲۶ ماهشه و حدود سی کلمه میگه ولی خیلی کمه ،، همه چیزو متوجه میشه شکر خدا دستور پذیریش هم خوب شده فقط حرف نزدنش نگرانم کرده من هم شربت امگا ۳ بهش میدم شما هر روز امگا ۳ میدادین؟ تا چند وقت؟؟

خدایا شکرت 😍
خدا پسرتون رو حفظ کنه ، پسر من الان ۲۶ ماهشه و حدود سی کلمه میگه ولی خیلی کمه ،، همه چیزو متوجه میشه ...

هر روز میدادم تا تموم شد کل شربتش...حتما حتما خارجیش رو بگیر... انشاالله که حرف میزنه نگران نباش ولی برا چکاب ببرش حتما...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر روز میدادم تا تموم شد کل شربتش...حتما حتما خارجیش رو بگیر... انشاالله که حرف میزنه نگران نباش ولی ...

خداردشکر بچت خوبه صحبت ربطی به هوش نداره گلم 

پسر منم ۱۴ ماهشه فقط اصوات میگه گوشش عفونت داره منم میبرم ام آر آی میگیرم خیالم راحت شه

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا