2777
2789

خب معلومه چرا، اینجوری میدونه بچه تو طلاق ضربه میخوره خدایی نکرده شاید بعدها فراری بشه از شماها،اینجوری میگه تا حرفتو گوش کنه چون میدونه تو مادرشی صلاحشو میخوای برای همین میخواد ازت حرف شنوی داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس عذاب وجدان داره و رفتارش از سر ترحم هست 

بهش فکر نکن 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
اون حرفش چه ربطی به پشیمانی داره!!

خوب اگر پشیمون نبود و هنوز حسی نداشت به این خانم  یا ازشون ناراحت بود و بدش میومد علیه این خانم بچه رو پر میکرد  نمیدونم با خوندن کامنت این خانم حس کردم پشیمونن 

خوب اگر پشیمون نبود و هنوز حسی نداشت به این خانم  یا ازشون ناراحت بود و بدش میومد علیه این خانم ...

منم حس م همین رو میگه ولی نمیاد بگا که پشیمونم میشه بیای خصوصی؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
از هىسرت سوال كن علت اين حرفش چيه  شايد تونستيد با هم به زندگيتون ادامه بديد احتمالاً به شما و ...

منظورت اینه که شوهرم وابستگی داره بهم؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
خوب اگر پشیمون نبود و هنوز حسی نداشت به این خانم  یا ازشون ناراحت بود و بدش میومد علیه این خانم ...

نه گلم معلومه شوهرش ادم فهمیده هست و فکر اینده بچشه که میدونه مادرا همیشه صلاح بچشونو میخوان میدونه به حرف مادرش گوش کنه موفق میشه..مثل دایی من که متنفر خانمش بود و طلاق گرفتن  هنوزم هنوزه به بچشون میگه حرف مامانتو گوش کن با اینکه متنفره ازش..الانم با یکی دیگه ازدواج کرده

نه گلم معلومه شوهرش ادم فهمیده هست و فکر اینده بچشه که میدونه مادرا همیشه صلاح بچشونو میخوان میدونه ...

خوب همینو میگم حیف نیست ادمی که تا این حد فهم و شعور داره که اینده  بچه اش براش انقدر مهمه و احترام‌میزاره به زنی که سالها باهاش زندگی کرده اگر واقعا مشکل جدی ندارن برای حفط زندگیشون یکم بیشتر تلاش کنن 

اینجا کم خانم هایی رو ندیدیم وقتی درد ودل میکنن  و از همسرهاشون میگن میبینم حتی وقتی دارن با هم زندگی میکنن پشیزی برای بچه و زن اهمیت قائل نیستن یا موقع جدایی چه بلاها سر زن و بچشون که نیاوردن 

ببین عزیزم ذکر یا مانع زیاد بگو به نیت که همسرت از طلاق منصرف بشه

یا معید هم زیاد بگو که به شماها برگرده

توی نی نی سایت دعای محبت و مطیع شدن همسر سرچ کن

انجامشون بده

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
منظورت اینه که شوهرم وابستگی داره بهم؟

آره من اين احتمالو ميدم عزيزم 

هميشه خراب كردن راحت تر از آباد كردنه 

اگر ميبيني جايي خطايي ازت سرزده خطاي خودتو بپذير و به اندازه خودت در درست شرايط زندگيتون تلاش كن . بگو بهش ممنونم كه به پسرمون گفتي به حرفهام گوش كنه اين حرف تو باعث تقويت ارتباط من با پسرمون ميشه 

حرفهايي خوبي كه بلدي بگو بهش بذار بفهمه كه تو هم قدرشو ميدوني 

برات از صميم قلب دعا ميكنم كه دوباره زندگيتون شكل بگيره و در كنار هم خوشبخت بشيد .